رئیس ستاد انتخابات کشور:
زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری تمدید نمی شود
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: با توجه به فرصت ۵۰ روزه، زمان ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴ خرداد تعیین شده و این زمان تمدید نمی شود.
![زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری تمدید نمی شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/jJliiJdvejYb/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzc60YRj1Lke/%D8%B4%D8%A7%D9%87%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA%DB%8C.jpg)
، سید محمد تقی شاهچراغی امروز در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز روز دوم ثبت نام است، برابر قانون ۵ روز برای ثبت نام پیش بینی شده و آخرین روز ۱۴ خرداد سالروز ارتحال امام خمینی (ره) می باشد.
وی افزود: با توجه به فرصت ۵۰ روزه، زمان ثبت نام در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تا ۱۴ خرداد تعیین شده و این زمان تمدید نمی شود.
رئیس ستاد انتخابات کشور بیان کرد: درخواست ما از داوطلبان این است که با توجه به اینکه بخشی از ثبت نام زمانبر است و اطلاعات باید وارد شود افراد واجدین شرایط ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند.
شاهچراغی خاطرنشان کرد: تا کنون ۳۷ نفر به ستاد انتخابات مراجعه کردند که از این تعداد ۷ نفر واجد شرایط بودند که ۵ نفر روز نخست و دو نفر امروز ثبت نام کردند.
ارسال نظر