علیرضا زاکانی:
کشور هنوز بر مدار اسلام شکل نگرفته است
علیرضا زاکانی، نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در عرصه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و نظامات کشور هنوز بر مدار اسلام شکل نگرفته است.
، علیرضا زاکانی در دیدار با اساتید و مدیران این نهاد حوزوی عنوان کرد: ما چهار مرحله از مراحل تمدن اسلامی را پیش رفتهایم، اما یک فاصله معناداری با وضعیت مطلوب داریم؛ به خصوص در عرصه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و نظامات کشور هنوز بر مدار اسلام شکل نگرفته است.
زاکانی ادامه داد: لذا از قِبَلِ ناقصی اقتصاد و فرهنگ و اجتماع، دستاوردهای سیاسی ما هم آسیبپذیر و دستخوش تلاطمات شده است. دولتهایی که تا الآن بودهاند، غیر از دولت شهید رجایی و باهنر، دولتی نداشتیم که به این سو حرکت کند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: این دولت اخیر و جناب آقای رئیسی در این جهت حرکت کرد اما اشکالاتی وجود داشت از جمله اینکه دور میز، هم داستان با ایشان نبودند. و خود من هم به ایشان گفته بودم. نکته بعد هم اینکه وقتی از ناحیه خودشان میگذشتیم و به لایه دیگران میرسیدیم، همان اعتقاد هم وجود نداشت بدنه زیردستان مال دولت قبل بود و آن جنبه نرمافزاری و فکری خیلی تسری پیدا نمیکرد.
وی افزود: ما نیاز به دولت چندسطحی ملی، محلی داریم این بر اساس اصل ۱۰۰ قانون اساسی است. ما به مدیریت محله نیاز داریم که جنابعالی هم روی آن تأکید داشتید و ما با ۱۲۰۰ نفر از طلاب سطح ۳ به بالا تفاهم کردیم تا مساجد را مدیریت کنند و ۴۰۰ مسجد و ۶۰۰ مدرسه را به هم متصل کردیم.
زاکانی تصریح کرد: این دانشآموزان و خانوادهها برای انقلاب اسلامی میمانند و قانون اساسی میگوید از بعد رفاهی و عمرانی و فرهنگی باید شوراهای منتخب مردم در سطح شهر فعال باشند که هنوز در کشور جا نیفتاده است اینها الآن رقیب هم هستند نه مکمل.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما در تهران تجربه جدیدی داشتیم و این مسئولیت را از آقای رئیسی گرفتیم که متکدیان و معتادان و کودکان کار تهران را در اختیار بگیریم و تجربه موفقی در تعلیم و تربیت آنها داشتیم و حوزه علمیه را وارد مساجد و مدارس کرده و معیشت مردم را به خاطر گران شدن بیش از حد تهران تا حدی بر عهده گرفتیم.
زاکانی ادامه داد: مصوب کردیم که معیشت شهر تهران دست شهرداری تهران باشد و دولت حمایت کند. طبق تفاهم با جهاد کشاورزی از این ماه تمام مرغ و گوشت و برنج و اقلام معیشت مردم از طریق شهرداری درب منازل تحویل داده میشود. در بحث سلامت، تربیت بدنی و اقتصاد خانوار هم پیشرفتهایی داشتیم.
به گفته وی، برای اینکه سبک زندگی در محله با محوریت مسجد شکل بگیرد ۵۲ رویداد در تهران تعریف کردیم و سراهای محله که اجاره داده شده بود، با نمایندگان محلات و ائمه جماعات شکل گرفت تا محله اینگونه اداره شود.
ارسال نظر