خبرگزاری موج گزارش می دهد؛
دستاوردهای سفر پزشکیان به استان سیستان و بلوچستان
نخستین سفر استانی رئیس دولت چهاردهم به سیستان و بلوچستان صورت گرفت که این سفر برای مردم این استان همراه با دستاوردهای قابل توجهی بود.
، نخستین سفر استانی مسعود پزشکیان روز پنجشنبه ۱ آذر به مقصد استان سیستان و بلوچستان انجام شد. نکته مهم در این سفر دستور رئیس جمهور بابت عدم اجرای مراسم استقبال خیابانی از وی بود که این موضوع در دولت های قبل تبدیل به یک رویه مرسوم شده بود. حذف مراسم استقبال خیابانی از رئیس جمهور هزینه های این سفرها را به طور قطع کاهش می شود. زیرا چنین مراسمی نیازمند ترتیبات امنیتی ویژه است. همچنین موجب مسدود شدن ترافیک شهری و از کار افتادگی بخشی از مردم میشد. لذا با حذف تمام تشریفات مرسوم و اختصاص تمام هزینههای این موارد به اقشار آسیبپذیر، پزشکیان با استقبال امام جمعه و نماینده ولی فقیه و جمعی از مسئولان استانی روز پنجشنبه وارد فرودگاه زاهدان شد. در سفر که می توان آن را تبلور وفاق ملی دانست، پزشکیان با جمعی از علمای اهل سنت و همچنین مولوی عبدالحمید دیدار کرد. اهمیت این ملاقات به اتفاقاتی برمی گردد که در شهریور ۱۴۰۱ در این استان رخ داد. پزشکیان همچنین در سفر یکروزه خود به این استان از پارک علم و فناوری دانشگاه زاهدان بازدید کرد. افزون براین رئیس جمهور بهصورت جداگانه با فعالان اقتصادی، فرهیختگان و نخبگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، جمعی از دانشجویان، خانواده شهدا، ملاقات انجام داد.
همچنین از دیگر رویدادهای مهم این سفر می توان به توجه ویژه اقتصادی، رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان اشاره کرد:
-تخصیص ۳۴ همت برای پروژههایی عمرانی که امسال و سال آینده در سیستان و بلوچستان اجرایی میشوند.
-تخصیص ۲۴ همت برای تکمیل خط آهن چابهار به زاهدان.
-تعهد بانکها به پرداخت ۲۰ همت بابت پروژه های این استان.
-تعهد ۷۰ همتی نهادهای اقتصادی برای سرمایهگذاری در قالب ۳۹ تفاهم نامه.
-آغاز ریل گذاری مسیر خاش به ایرانشهر.
- بهره برداری از ۳ مدرسه خیرساز.
-کلنگ ساخت یک مدرسه ۱۸ کلاسه در حاشیه شهر زاهدان.
- پیگیری میزان پیشرفت طرح انتقال آب دریای عمان.
-دستور رئیس جمهور برای جمع آوری ۲۲۷ مدرسه کانکسی استان و جایگزینی آنها با مدارس ایمن.
-بهره برداری از قطعه یک باند دوم کمربندی غربی زاهدان با هدف رشد ترانزیت، تجارت و افزایش ایمنی کاربران جادهای در مرکز سیستان و بلوچستان.
-صدور مجوز تبدیل وضعیت بیش از پنج هزار نیروی خرید خدمات سیستان و بلوچستان.
-صدور دستور حل مشکل واردات از مرز میرجاوه تا پایان سال.
-راه اندازی کارگروه ویژهای برای ارزیابی و بررسی وضعیت زنان سیستان و بلوچستان.
-افتتاح معدن تولید شن و ماسه نوکآباد.
براین اساس در مجموع ۳۳ مصوبه با مشارکت هفت دستگاه ملی و تامین اعتباری بالغ بر ۴.۵ همت برای استان سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شد. افزون براین، در این سفر ۲ تفاهم نامه در راستای توسعه استان با حضور رئیس جمهور و استاندار سیستان و بلوچستان به امضا رسید.
ارسال نظر