عضو هیئت رئیسه مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج؛
افزایش قیمت بنزین سفره اقشار ضعیف را کوچک می کند/کاهش ارز اختصاصی به کالاهای اساسی برای سال آینده
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: سیاست افزایش قیمت حامل های انرژی و گرانی بنزین به بهانه اینکه برخی در کشور خودرو ندارند، در نهایت موجب کوچک شدن سفره اقشار ضعیف، کارگران و کارمندان می شود و نتیجه ای جز تورم نخواهد داشت.
مجتبی یوسفی درباره افزایش قیمت ارز ترجیحی و برنامه احتمالی دولت برای بالا بردن نرخ بنزین به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: با افزایش قیمت ارز ترجیحی از ۲۸ هزار تومان به ۳۸ تا ۴۰ هزار تومان، ما این نگرانی را داریم که سفره مردم کوچک شود. چون ارز اختصاص یافته به کالاهای اساسی در سال جاری ۱۳.۶ میلیارد یورو (حدود ۱۵ میلیارد دلار) بود که این رقم برای سال بعد به ۱۱ میلیارد یورو کاهش یافت. به همین دلیل مجلس نگران بود اما با دولت همراهی داشت. این همراهی در شرایطی است که مجلس در دولت شهید رئیسی و روحانی چنین کاری نکرد و لایحه بودجه را رد کرده بود.
عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: من در مجلس یازدهم هم مخالف حذف یک شبه ارز ۴۲۰۰ تومانی بودم و نتیجه آن را هم دیدیم، شد تورم. این سیاست شکست خورده است. لزوماً کوتاهترین مسیر، بهترین مسیر نیست. در همین کشور چه از بنزین ۵۰ تومانی تا ۳ هزار تومانی گران شد. در خودرو هم با افزایش قیمت قرار بود حاشیه بازار برداشته شود. بر این اساس افزایش قیمت در حامل های انرژی چه در کشور ما چه در کشورهای دیگر، نتیجه ای جز فشار بر مردم، کاهش قدرت و تورم اثری نداشته است.
یوسفی خاطر نشان کرد: شخصاٌ مخالف افزایش قیمت بنزین هستم و باید بدانیم تکانه های شدید اقتصادی به بهانه اینکه برخی خودرو ندارند، سفره اقشار ضعیف، متوسط، کارمند، کارگر و افراد تحت پوشش امداد و بهزیستی را کوچک می کند. درست است که اثر مستقیمش بر بخشی از جامعه است که خودرو دارد ولی تأثیرش بر ۸۰ میلیون ایرانی خواهد بود.
ارسال نظر