English

فرآیند گزینش بر اساس شایسته‌سالاری و شفافیت در دولت چهاردهم بهبود یافته است

دبیر هیأت عالی گزینش کشور از تسهیل فرآیندهای گزینش در دولت چهاردهم خبر داد و تأکید کرد: شاخص‌های اخلاقی و اعتقادی به طور نمره‌گذاری و فارغ از سلیقه‌سازی ارزیابی می‌شوند. فرصت برابر برای همه افراد فراهم است و گزینش بر اساس شایستگی‌ها و تعهد به اصول جمهوری اسلامی صورت می‌گیرد.

فرآیند گزینش بر اساس شایسته‌سالاری و شفافیت در دولت چهاردهم بهبود یافته است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

،شهاب جلیلوند، دبیر هیأت عالی گزینش کشور، در نشست خبری همایش سراسری و اولین جشنواره چندرسانه‌ای ویژه کارگزاران گزینش کشور اظهار کرد: این همایش در روز چهارشنبه، ۱۲ دی ماه، در مرکز همایش‌های صدا و سیما با حضور رئیس‌جمهور برگزار خواهد شد. 

وی افزود: اهمیت نیروی انسانی و فرآیند گزینش در کشور غیرقابل انکار است، اما این فرآیندها هم برای مردم و هم برای مسئولان مبهم باقی مانده است. تاکنون به ظرفیت‌های گزینش از منظر رسانه توجه کافی نشده است. این جشنواره می‌تواند به شفاف‌سازی و ارتقای سطح مشارکت‌های عمومی کمک کند و فرصتی برای توسعه نوین در گزینش نخبگان و بهبود فرآیندهای گزینشی در کشور فراهم آورد.

جلیلوند تأکید کرد: یکی از حقوق مردم این است که در جریان فرآیند جذب گزینش قرار گیرند و از آن آگاه باشند. این امر می‌تواند به عنوان یک ابزار شفافیت در اختیار مردم قرار گیرد تا آگاهی عمومی آنها نسبت به فرآیندهای گزینش افزایش یابد.

وی به اهمیت هیأت عالی گزینش کشور اشاره کرد و گفت: این نهاد با شعار دولت وفاق ملی و آیین‌نامه‌نویسی در کارگزینی تلاش می‌کند تا نظام گزینش در کشور شفاف و عادلانه باشد. ایران متعلق به تمامی مردم است و همه حق مساوی برای استخدام در مشاغل دولتی دارند.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور به حضور سران قوا، از جمله رئیس‌جمهور، در پیگیری این فرآیند اشاره کرد و افزود: بعد از این همایش، مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های اجرایی به منظور بهبود فرآیندهای گزینش در کشور ارائه خواهد شد.

وی تصریح کرد : فرآیند صلاحیت‌های عمومی برای ورود به دستگاه‌های دولتی مبتنی بر آزمون‌ها است و در مرحله گزینش، سه مولفه اعتقادی، اخلاقی و سیاسی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. همچنین قانون جدیدی برای انجام استعلام‌ها در این زمینه ابلاغ شده است.

سید شهاب جلیلوند عنوان کرد : در دولت چهاردهم تلاش شده است تا فرآیندهای گزینش تسهیل شوند و شاخص‌های اخلاقی و اعتقادی به صورت نمره‌گذاری و بدون سلیقه‌سازی ارزیابی شوند. هدف ما این است که افراد فرصت برابر برای ورود به دستگاه‌های دولتی داشته باشند و فرآیند گزینش فارغ از نگاه‌های سیاسی باشد.

وی افزود: در دولت فعلی شاخص‌ها رتبه‌بندی شده و صداقت افراد به طور دقیق نمره‌گذاری می‌شود. تلاش شده است تا فرآیند گزینش به حداقل سلیقه‌گذاری ممکن کاهش یابد تا افراد با نمرات بالا و شایستگی‌های لازم برای استخدام در دستگاه‌های دولتی انتخاب شوند.

جلیلوند ادامه داد: ما معتقدیم که افرادی که اعتقاد به اصول جمهوری اسلامی ندارند، جایی در دستگاه‌های دولتی ندارند و ورود این افراد به دستگاه‌های اجرایی باید جلوگیری شود. در عین حال، تاکید داریم که فرصت برای همه افراد فراهم باشد و گزینش بر اساس شایستگی‌های افراد، نه بر اساس سلایق سیاسی، صورت گیرد.

وی با اشاره به لزوم ایجاد تعادل در فرآیند گزینش گفت: نهادهای گزینشی باید در ورود افراد به دستگاه‌ها دقت کنند و از تسهیل‌گری‌های بی‌دلیل پرهیز کنند. این فرآیند باید به گونه‌ای مدیریت شود که شفافیت و تخصص در اولویت قرار گیرد، چرا که ما در هسته نظام هستیم و باید آن را جدی بگیریم.

دبیر هیأت عالی گزینش کشور در پایان اظهار داشت: تلاش داریم تا با ایجاد شایستگی در افراد، از ورود کسانی که فاقد تعهد به جمهوری اسلامی هستند، جلوگیری کنیم و از سوی دیگر فرآیندی شفاف و علمی را در گزینش افراد در پیش گیریم که بر اساس معیارهای روشن و دقیق باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه