English

سکینه اشرفی معاون برنامه ریزی شهردار تهران مطرح کرد

پایه بودجه مناطق کم برخوردار افزایش داشته است

معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهردار تهران با اشاره به اجرای بودجه‌ریزی عملیاتی در لایحه پیشنهادی بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: با تمرکززدایی از بودجه‌های خدمات شهری و اجتماعی، پایه بودجه مناطق به خصوص مناطق کمتر برخوردار پایتخت افزایش یافته است.

پایه بودجه مناطق کم برخوردار افزایش داشته است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، سکینه اشرفی، صبح یکشنبه در آغاز بررسی بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداری در صحن علنی شورای شهر تهران اظهار کرد: جدا از الزامات شورای شهر برای تدوین بودجه سال آینده، دستورالعمل بودجه نیز از سوی وزارت کشور به شهرداری‌های سراسر کشور ابلاغ شد که بر اساس این الزامات و دستورالعمل، لایحه بودجه سال ۹۸ شهرداری تهران ، تدوین شده است.

وی به مقایسه بودجه سال آینده با ارقام بودجه‌های سنواتی شهرداری تهران پرداخت و ادامه داد: اگر مقایسه ای بین بودجه کل کشور و بودجه شهرداری تهران طی سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۸ داشته باشیم؛ حاکی از آن است که طی سال‌های اخیر میزان تورم به ترتیب ۹.۱۱، ۹.۶ و ۹ درصد بوده است که با اعمال این نرخ تورم، بودجه شهرداری تهران در سال ۹۷ باید به عدد ۲۳۰ هزار میلیارد ریال می‌رسید که با ۵۶ هزار میلیارد ریال بودجه اعمال نشده، سقف بودجه شهرداری تهران در سال ۹۷ حداکثر ۱۷۴ هزار و ۲۰۵ میلیارد ریال بود. 

اشرفی اضافه کرد: با این حساب، بودجه نه تنها افزایش نیافته، بلکه از نظر قدرت خرید سال ۱۳۹۴ و بهای ارائه خدمات به شهروندان در سال‌های بعد از آن، با کاهش چشم‌گیری روبرو بوده و در واقع بودجه با رویکرد انقباضی مصوب شده است.

معاون شهردار تهران با تاکید بر اینکه طی ۴ سال گذشته مجموعه اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای مالی رشد متوسط منفی داشته است، تاکید کرد: طی سال های ۹۲ تا ۹۷ به قیمت ثابث سال ۹۵ رشد متوسط مجموعه اعتبارات حدود ۷ درصد کاهش داشته است به طوری‌که رشد متوسط اعتبارات هزینه‌ای ۱۱ درصد افزایش و رشد اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ۱۲ درصد کاهش یافته است.

وی در ادامه به جهت‌گیری‌های کلی و سیاست‌های بودجه‌ای در لایحه بودجه سال آینده شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: تجهیز منابع عمومی شهرداری تهران و اتکاء به درآمدهای مالی پایدار، انضباط مالی در بودجه، سامان‌دهی طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، توانمندسازی، اداره اقتصادی و افزایش بهره‌وری سازمان‌ها و شرکت‌ها، بودجه ریزی عملیاتی و همگرایی و هم افزایی در کلیه اقدامات و وظایف برای کاهش هزینه‌ها مهمترین رویکردهایی است که به طور کامل در بودجه سال آینده مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته اشرفی، مهمترین تغییر بودجه سال ۹۸ نسبت به سنوات پیش از آن، تطبیق بودجه با احکام برنامه پنج‌ساله سوم توسعه شهر تهران است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه