English

ساماندهی ۱۸۷ کارگاه‌ عمرانی و ساختمانی در منطقه ۲

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری منطقه ۲ گفت:به منظور بهبود سیمای شهری و ایجاد حس امنیت و ایمنی برای شهروندان طرح ساماندهی کارگاه‌های ساختمانی و عمرانی اجراشد.

ساماندهی 187 کارگاه‌ عمرانی و ساختمانی در منطقه 2

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲، ابراهیم رضایی مقدم، با اعلام این خبر گفت: با توجه به نزدیکی ایام پایان سال، به منظور ارتقاء ایمنی و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در مردم، بهبود وضعیت حصارکارگاهی، رفع اشغال معابر و لفاف ساختمان های در حال ساخت دردستور کار قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به مخاطره‌آمیز بودن پروژه‌های در حال ساخت در زمینه محیط کارگاهی، اشغال معابر و عدم زیبایی آنها به خصوص در معابر و شریان‌های اصلی، با هماهنگی کامل شهرداران نواحی طرح ساماندهی درحال اجرا است 

وی با باشاره به ساماندهی ۱۸۷ کارگاه های ساختمانی افزود: زیباسازی سیما و منظر کارگاه‌های ساختمانی از طریق تعویض حصارهای کارگاهی مندرس و فرسوده، رنگ آمیزی حصارها و رفع مزاحمت  دراین طرح مدنظر قرار گرفته است.

رضایی مقدم افزود: همچنین ایجاد نظم در محدوده کارگاهی از جمله رفع سد معبر ساختمانی و جمع آوری مصالح ساختمانی و یا نخاله ها، نصب علائم ایمنی و ترافیکی هشدار دهنده در قسمت های مختلف پروژه در کارگاه های ساختمانی و آزادسازی معابر پیاده، جزو نکاتی است که به آن توجه ویژه ای شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه