ارسال نتایج کاربردی اجلاس جهانی شوراها و شهرداران به دولت و مجلس
رئیس دبیرخانه اجلاس جهانی شوراها وشهرداران ۲۰۱۶ گفت: نتایج کاربردی و عملیاتی اجلاس جهانی شوراها و شهرداران۲۰۱۶ به دولت و مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ارسال می شود.
به گزارش خبرگزاری موج، مرتضی کاظمیان با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس جهانی شوراها وشهرداران ۲۰۱۶ اظهار داشت: نتایج و خروجی ارزشمند و کاربردی ۴۰پنل تخصصی که با حضور نخبگان، اساتید و مدیران کل سازمان های ذیربط در نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران برگزار شد بعد از ارسال به مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی توسط دبیر خانه دائمی به جد پیگیری خواهد شد و نتایج هر یک از آن بطور کامل در اختیار رسانه ها قرار می گیرد.
وی ادامه داد: همچنین دراین خصوص به صورت فصلی جلسات تخصصی با سازمان های مدیریتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمسیون های مرتبط جهت پیگیری خروجی های اجلاس برگزار میشود.
وی با ابراز امیدواری از اینکه با توجه به اطلاع رسانی گسترده در سطح بین المللی، این اجلاس در سال های آتی تبدیل به یکی از مهم ترین رویدادها در سطح آسیا و جهان خواهد شد، گفت: مرکز همایش های بین المللی توسعه داتیس، مجری و ستاد رسمی برگزاری نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران ۲۰۱۶ و اجلاس در ۴ دوره آتی تا سال ۲۰۲۱، برگزاری این اجلاس را بر عهده دارد.
کاظمیان درباره حامیان معنوی اجلاس نیز اعلام کرد: شورای عالی استانها، شورای اسلامی شهرتهران، شهرداری تهران، شورایعالی شهرسازی ومعماری ایران، وزارتخانه های راه وشهرسازی، امورخارجه ایران، ارتباطات وفناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیرو، ورزش وجوانان، بانک شهر و بیش از ۵۰ حامی معنوی دیگراز سازمان های مدیریتی، دانشگاه های سراسر کشور از حامیان این اجلاس محسوب می شوند.
رئیس دبیرخانه دائمی اجلاس جهانی شوراها و شهرداران با اشاره به برگزاری۴۰پنل ونشست تخصصی، کارگاه آموزشی در نخستین اجلاس در تهران گفت: این پنل ها وکارگاه ها باحمایت علمی سازمانهای ذیربط و اساتید، مدیران و صاحبنظران نخبه، نشست تخصصی شهرداران و اعضای شورای شهر خارجی در تمامی حوزه های حائز اهمیت مدیریت شهری همچون گردشگری، مدیریت بحران، محیط زیست، شهر هوشمند، حمل ونقل، سرمایه گذاری شهری، اقتصاد شهری، شهرسازی و معماری، مدیریت پسماند، حقوق شهروندی و... برگزارشد.
وی تاکید کرد: مرکزهمایش های بین المللی توسعه داتیس، مجری و ستاد رسمی برگزاری این اجلاس ها به منظورتوسعه همه جانبه عرصه مدیریت شهری عزم خود را بیش از پیش جزم کرده تا با ادامه مشارکت ها و حمایت گسترده و ارزشمند تمامی حامیان معنوی و علمی، گام های موثر دیگری را در دستیابی به توسعه چشمگیر مدیریت شهری کشور، در راه اقتدار ملی بردارد.
کاظمیان ادامه داد: در دوره های آتی ایده ها و برنامه های بسیار متنوع تر از دوره نخست در نظر گرفته شده است.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به نگاه مهمانان بین المللی اجلاس و دیدگاه و نظرات آنان به پیشرفت های چشمگیر ایران، مکاتبات و ارتباطات تنگاتنگی با بسیاری از کشورها از هم اکنون آغاز شده است.
کاظمیان با تاکید بر دستاورد بسیار چشمگیر اجلاس نخست که منجر به انعقاد تعداد کثیری تفاهم نامه سرمایه گذاری به ارزش۶۲۰ تریلیون ریال و به میزان ۲ برابر بودجه عمرانی کشور در بخش تالار مذاکرات سرمایه گزاری این اجلاس شد، گفت: یکی از وظایف دبیرخانه دائمی این اجلاس پیگیری جدی تفاهم نامههای امضاء شده تا رسیدن به قرارداد نهایی است و برای این امر مکانیزم های مختلفی طراحی شده است.
وی ادامه داد: در دوره آتی اجلاس علاوه بر برنامههای اجرا شده، با حضور مهمانان بین المللی برنامههای متنوع تر از جمله تالار تبادل فناوری اطلاعات که مورد تاکید ریاست محترم جمهور در مراسم افتتاحیه هم بود و همچنین تالار بین المللی فرهنگ و گردشگری و دیگر برنامهها در نظر گرفته شده است.
بر اساس گزارش ستاد خبری اجلاس جهانی شوراها وشهرداران ۲۰۱۶، رئیس دبیرخانه دائمی اجلاس جهانی شوراها و شهرداران تصریح کرد: دومین دوره این اجلاس با نگاه ویژه و جامع با محوریت سرمایه گذاری شهری ۲۱ و۲۲ آذر ماه ۱۳۹۶ در تهران برگزار می شود و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی دبیرخانه دائمی اجلاس به آدرس www. TNSi. IR مراجعه کنند.
ارسال نظر