واگرایی یا تعمد در بی توجهی به شبکه ملی اطلاعات
محمودرضا امینی- خبرگزاری موج؛ تاکیدات مکرر ولی بی پاسخ قابل پیگرد است، چگونه ممکن است در نظام اسلامی به صراحت ولی امر مسلمین دستوری در خصوص راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بفرمایند و یک جوان خام و بی ملاحظه با حرف هایی نامربوط و به دور از منطق بی توجهی کند و تاسف آورتر اینکه شورای عالی فضای مجازی نیز با ظرافت از کنار آن بگذرد.
اطلاعات و آمارها نشان می دهد مردم ما به ویژه جوانان اقبال کم نظیری نسبت به شبکه مجازی دارند و اتفاقاً ایده ها و نوآوری هایی بوسیله کارآفرینان و فعالان این صنعت وجود دارد که کمتر مورد توجه و حمایت قرار می گیرد.
قصه عدم بکارگیری ایده ها که منشاء اشتغال بیشتر خواهد بود از یک طرف و غصه مانور و یکه تازی سرمابه گذاران بیگانه و دشمن بر این اقبال مردم از شبکه مجازی از سوی دیگر آزار دهنده و نگران کننده است.
واقعیت این است رسانه های کشورهایی چون : انگلیس، آمریکا، عربستان، امارات، رژیم صهیونیستی و همچنین فرزندان معنوی بازرگان( منافقین) ۸۰ درصد داده های تخریبی در این فضا علیه ارزش ها، بنیان ها و آسایش و آرامش مردم را تولید می کنند. این بدان معناست که عملا در بازار بزرگ و افکار مردم ایران مدیریت داده ها در شبکه مجازی به دست دشمنان رقم می خورد و این موضوع پوشیده ای نیست اما #سوال_مهم این است :
براستی چرا به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات توجهی نمی شود؟!
علاوه بر مقام عظمای ولایت که همواره تلاش در شبکه های مجازی را جهاد فی سبیل الله می دانند ولی از فرماندهی دشمنان برافکار جوانان دراین شبکه ها گله مند و بیزارند، بسیاری از کارآفرینان و صاحب نظران بر این باورند که شبکه ملی مجازی می تواند مدیریت بازار و افکار عمومی را آنطور که در شان آنان است بومی کند.
این خواب زدگی و یا غفلت ورزی نمی تواند به بهانه عدم زیرساخت و یا اعتبارات کافی باشد بلکه به نظر می رسد افراد موثر در تصمیم سازی و تصمیم گیری های ایجاد و راه اندازی شبکه ملی، خود موافق حضور بیگانه در این فضا هستند.
این در حالی است که کشورهای دیگری همچون: انگلیس، چین، کره جنوبی، استرالیا و حتی هند وکره شمالی مدلی مشابه شبکه ملی اطلاعات را اجرا کرده اند کره جنوبی شبکهای دارد که بینیاز از ارتباطات خارجی، ۸۰ درصد ارتباطات آن در داخل به گردش در میآید. سرعت بالا و کاهش هزینه ترافیک نسبت به اینترنت جهانی کمترین مزیت شبکه ملی است.
تاکیدات مکرر ولی بی پاسخ قابل پیگرد است، چگونه ممکن است در نظام اسلامی به صراحت ولی امر مسلمین دستوری بفرمایند و یک جوان خام و بی ملاحظه باحرف های نامربوط و بی منطق بی توجهی کند و تاسف آورتر اینکه شورای عالی فضای مجازی نیز با ظرافت از کنار آن بگذرد .
در این یک بام و دو هوا قائدتاً مسائل به شدت امنیتی و اطلاعاتی و حساس وجود دارد شاید بیتوجهی به دیدگاههای کارشناسی سازمان پدافند غیرعامل و عدم دعوت برای حضور در جلسات به همین دلیل باشد اینکه انبوهی از داده ها و تفکرات کارآفرینان کنار زده شود و فرصت برای ورود داده های تخریبی و ضد ارزشی در این فضا تسریع شود را نمی توان بی ارتباط با برخی از موافقتنامه های تحمیلی مانند ۲۰۳۰ دانست حتما خوانندگان این سطور مستحضرند که سند ۲۰۳۰ صرفاً یک موضوع مرتبط با آموزش نیست بلکه چندین تعهد نامه است که می خواهد عملاً فکر انقلابی و تفکر انقلابی و خواستگاه تفکر انقلابی و اسلامی را به تفکر غیر دینی و لیبرال تبدیل کند. سرعت تلاش در این جهت همراه با باز گذاشتن فرصت استفاده دیگران نشان می دهد که اتفاقاً تنها کوتاهی و خوابزدگی درکار نیست بلکه اراده و تلاش و سماجت بر مسیری است که هرگز شبکه ملی را فعال نخواهد کرد و به نظر می رسد این یک زنگ خطر، تهدید و فتنه ای بزرگ است که باید مسئولین اطلاعاتی و امنیتی و قضایی از یک سو و قانونگذاران مجلسی که بنا دارد انقلابی باشد از سوی دیگر چاره اندیشی کند.
ارسال نظر