English

معاون استانداری فارس اعلام کرد؛

ممانعت از فعالیت مترجمان سلامت بدون مجوز

معاون استاندار فارس با اشاره به طرح ساماندهی مترجمین حوزه سلامت اظهار داشت: در شورای راهبردی گردشگری سلامت برای تمام مدت حضور گردشگر سلامت در فارس برنامه ریزی شده و به زودی نیز از فعالیت راهنمایانی که کارت و مجوز فعالیت ندارند ممانعت می شود.

ممانعت از فعالیت مترجمان سلامت بدون مجوز

به گزارش خبرگزاری موج فارس، جانشین استاندار فارس در شورای سلامت در نشست گردشگری سلامت جنوب و جنوب شرق کشور که در شیراز برگزار شد، با بیان اینکه از سال گذشته مترجمان و تسهیل گران سلامت فارس در طرح ساماندهی و صدور کارت مجوز فعالیت شرکت کرده و دوره های آموزشی را گذرانده اند اظهار داشت: در آخرین جلسه شورای راهبردی گردشگری سلامت استاندار فارس از متولیان اجرایی خواست تا از این پس از فعالیت مترجمین بدون مجوز ممانعت نمایند که به زودی این دستور ابلاغ خواهد شد.

محمد فرخ زاده با تقدیر از اتحاد، انسجام و همدلی بین سازمانی که در حوزه توسعه گردشگری سلامت به وجود آمده است، خاطر نشان کرد: در کمیته گردشگری سلامت که دو هفته یک بار با حضور نمایندگان پنج وزارت خانه دست‌ اندرکار گردشگری سلامت در این معاونت تشکیل می شود مشکلات و راهکارهای توسعه به صورت چالشی مطرح و تاکنون با همکاری همه دستگاه ها منجر به تصمیمات موثری برای استان شده است.

وی با ارائه گزارشی از این کارگروه افزود: خروجی این تصمیمات به صورت فصلی با حضور استاندار فارس در شورای راهبردی گردشگری سلامت به تصویب نهایی می‌رسد و تمام فرایند حضور گردشگر سلامت از زمان حضور در مبادی ورودی هوایی و زمینی تا پایان درمان و خروج از کشور به دقت بررسی و برای آن برنامه ریزی لازم صورت می‌پذیرد.

فرخ زاده اشاره ای هم به ساماندهی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی دارای مجوز بند ب در این حوزه داشت و افزود: پس از خراسان، فارس با تشکیل انجمن حرفه ای گردشگری سلامت در حال تدوین برنامه و استراتژی حضور موثر بخش خصوصی در مسیر توسعه این صنعت است.

وی با تاکید بر بالا بودن میزان اشتغال در حوزه گردشگری سلامت به معرفی بازارهای هدف و جدید در جهت گیری های آینده و طرح توسعه این صنعت اشاره کرد. 

فرخ زاده رشد بیمارستانهای دارای مجوز پذیرش بیماران خارجی (ipd) از ۸ به ۱۸، راه اندازی خط تلفن گویا برای بیماران خارجی در مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) علاوه بر زبان فارسی، به زبان های عربی و انگلیسی، جلسات مستمر با سفرای کشورهای هدف حوزه سلامت، پیشرفت قابل توجه در زیر ساخت های شهر سلامت، طرح توسعه بیمارستان پیوند، بیمارستان رسول اعظم و تخصیص زمینهای شهر دانشگاهی را از دستاوردهای توسعه گردشگری سلامت در فارس دانست.

معاون استاندار فارس در پایان برخی موانع و مشکلات توسعه این صنعت از جمله طولانی بودن فرآیند درمان، عدم رعایت حقوق گردشگران سلامت، گرانی برخی تجهیزات، نرخ های دو گانه و چندگانه درمان و تبلیغات نامنظم را برشمرد و تاکید کرد: باید با رفع این مشکلات بهترین نوع خدمات را ارائه بدهیم و نجات جان بیماران و میزان رضایت مندی آنها بهترین پاداش برای تلاش ها در این حوزه است. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه