مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت اموزش و پرورش عنوان کرد؛
اعلام سه برنامه وزارت اموزش و پرورش در خصوص تامین سلامت دختران
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت اموزش و پرورش گفت: سلامت و بهداشت فضاهای آموزشی و تامین منابع انسانی، آموزش و مهارت آموزی و خدمات سلامت محور به دانش آموزان دختر از عناوین برنامه های دفتر سلامت و تندرستی وزارت در خصوص تامین سلامت دختران است.
به گزارش خبرگزاری موج فارس، اعظم گودرزی در گردهمایی روسای ادارات سلامت و تندرستی استان های کشور که با هدف هم افزایی و تجربه گردانی و حضور در دوازدهمین سمینار بین المللی سلامت زنان با محوریت سلامت دختران در شیراز گرد هم آمدند، اظهار داشت: توانمند سازی نیروی انسانی از مدیران و مراقبین سلامت تا روسای ادارات از جمله فعالیتهای مستمر دفتر سلامت و تندرستی است.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت اموزش و پرورش گفت: در راستای این توانمند سازی میتوانیم به شاهداف عالیه نظام جمهوری اسلامی در تربیت دانش آموزانی با حیات طیبه دست یابیم.
وی افزود: در این گردهمایی تلاش می شود تا روسای ادارات سلامت کشور ضمن بیان تجارب زیسته کاری در استان های خود به بررسی سلامت دختران پرداخته و با شرکت در دوازدهمین سمینار بین المللی سلامت زنان با محوریت سلامت دختران به آگاهی خود در این زمینه بیافزایند.
گودرزی ضمن بیان این مهم که وزارت آموزش و پرورش اهداف، برنامه ها، سیاست ها و فعالیتهای خود را با استناد به اسناد بالادستی از جمله سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و سندتحول بنیادین آموزش و پرورش عملیاتی می نماید اذعان داشت که تمام تلاشمان این بوده که با استناد به اسناد بالادستی و راهکار های مندرج در آن به ساحت های شش گانه تربیت سند تحول بنیادین به ویژه ساحت زیستی بدنی توجه شود.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت اموزش و پرورش با اشاره به آمار قابل توجه دانش آموزان دختر در آموزش و پرورش، برنامه های دفتر سلامت و تندرستی وزارت در خصوص تامین سلامت دختران را در سه محور دسته بندی کرد.
وی سلامت و بهداشت فضاهای آموزشی و تامین منابع انسانی، آموزش و مهارت آموزی و خدمات سلامت محور به دانش آموزان دختر را از عناوین برنامه های دفتر سلامت و تندرستی وزارت در خصوص تامین سلامت دختران عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس، نیز در این گردهمایی گفت: ماموریت اصلی آموزش و پرورش تربیتی انسان ساز در تراز تمدن حضرت مهدی (عج) است.
محمد خلیل عسکری بیان کرد: برای ساخت انسان در تراز تمدن اسلامی و تراز افق ۱۴۰۴ و همچنین تربیت دانش آموزان در این تراز، تربیت چند ساحتی مورد نظر هست و اما یکی از ارکان اصلی تربیت حفظ سلامت جسمی دانش آموزان می باشد چرا که سلامت روح نیز منبعث از سلامت جسم است.
مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: فرهنگ سازی نیز در آموزش و پرورش بر اساس مأموریت ذاتی که دنبال می کند رسالتی مهم است و بایستی مسئله سلامت و پیشگیری را در سطح جامعه به عنوان یک فرهنگ نهادینه نماید.
عسکری افزود: در همین راستا می توان از ظرفیت دانش آموزان با تاثیر بر همسالان شان و تاثیر بر خانواده و جامعه و مخاطبین استفاده نمود تا پیام رسان خوبی در انتقال فرهنگ سلامت باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: مدرسه به عنوان کانون تربیتی محله می تواند نقش پررنگی در انتقال این فرهنگ به سراسر جامعه ایفا نماید.
عسکری ابراز امیدواری نمود که با توجه به نقش آموزش و پرورش به عنوان یک سازمان یاد گیرنده شاهد پیشرفت و ترقی در تمام بخش ها بویژه در حوزه سلامت و تندرستی و به صورت خاص سلامت دختران مان به عنوان ظرفیت های هویت ساز آینده جامعه ایران اسلامی باشیم.
ارسال نظر