English

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

ارایه خدمات درمانی به ۱۷۲۱ بیمار تالاسمی در فارس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از شناسایی و خدمت رسانی به هزار و ۷۲۱ بیمار مبتلا به تالاسمی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد.

ارایه خدمات درمانی به ۱۷۲۱ بیمار تالاسمی در فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره گفت: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ۲۶ مرکز به تعداد ۱۷۲۱ بیمار مبتلا به تالاسمی خدمات درمانی لازم را ارایه می دهد.

او افزود: ویزیت تخصصی و فوق تخصصی، تامین داروهای آهن زدا، تزریق خون، شنوایی سنجی و بینایی سنجی، مشاوره روانشناسی و روانپزشکی، تصویربرداری پزشکی، خدمات دندانپزشکی، آزمایش و خدمات توانبخشی به این گروه از بیماران از جمله خدماتی است که در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه ارایه می شود.

شریفی از مرکز آموزشی درمانی شهید آیت الله دستغیب(ره) شیراز به عنوان مرکز جامع تالاسمی دانشگاه نام برد و ادامه داد: در حال حاضر ۹۵۳ بیمار مبتلا به تالاسمی در این مرکز تحت پوشش خدمات درمانی هستند.

به گفته معاون درمان دانشگاه، شهرستان های شیراز، داراب، مرودشت، کازرون و نورآباد، بیشترین آمار و شهرستان خرم بید نیز کمترین آمار بیمار تالاسمی را به خود اختصاص داده است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد تا با تلاش و پیگیری بیش از پیش اداره بیماران خاص معاونت درمان و همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه، اقدامات لازم برای رفع چالش های بیماران تالاسمی موجب هرچه بهتر کردن کیفیت زندگی بیماران تالاسمی شود.

انجام بالغ بر ۱۵۰۰ عمل جراحی پیوند در سال گذشته

معاون درمان علوم پزشکی شیراز در ادامه سخنان خود، ضمن گرامیداشت روز ملی اهدای عضو، بر گسترش هرچه بیشتر آگاهی جامعه نسبت به این اقدام خداپسندانه تاکید کرد.

شریفی از خانواده های ایثارگر و فداکار اهداکننده عضو، تیم فراهم آوری اعضا، متخصصان و کادر درمانی مراکز درمانی و تمامی افرادی که به هر نحوی موجب ترویج فرهنگ کارخداپسندانه اهدای عضو می شوند، قدردانی کرد.

او افزود: در سال گذشته بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ عمل پیوند اعضا در شیراز انجام شده که این مرهون تلاش کادر درمان، شامل اساتید و پزشکان، پرستاران و کارکنان بخش های پیوند است.

شریفی اضافه کرد: استان فارس مفتخر است که به  پشتوانه تلاش های بی فقه تیم فراهم آوری اعضا و همت متخصصان و کادر درمانی مراکز درمانی و همراهی مسوولان و همدلی مردم به عنوان یکی از استان های برتر در زمینه اهدای اعضای بیماران مرگ مغزی و انجام پیوند اعضا مطرح شود.

او ادامه داد: بیست و پنجم تا سی یکم اردیبهشت به عنوان هفته ملی اهدای عضو نامگذاری شده است که نشان از روحیه ایثارگرانه و مهربان افرادی است که با این تصمیم خود، تولدی دوباره به افراد نیازمند می بخشند.

معاون درمان دانشگاه ابراز امیدواری کرد تا با فرهنگ سازی و آگاهی بخشی مناسب، شاهد این باشیم که دغدغه های بیماران در انتظار پیوند عضو با فداکاری و اقدام خداپسندانه خانواده‌های بیماران مرگ مغزی برطرف شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه