معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس خبر داد؛
قبولی بیش از ۹ هزار سوادآموز در امتحانات سوادآموزی فارس
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس با اشاره به میزان قبولی های استان در سال ۱۴۰۲ افزود: تا امروز در مجموع ۹ هزار و ۳۴۷ نفر از سوادآموزان موفق شده اند در امتحانات سوادآموزی حائز نمره قبولی شوند.
،رحیم کامیاب معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس در دومین نشست کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی و ستاد امتحانات سوادآموزی با اشاره به اینکه درصد جمعیت بی سواد در فارس بسیار کم است گفت: امروز با لایههای سخت بیسوادی مواجه هستیم و افراد باقیمانده تمایلی به آموزش سواد نشان نمیدهند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس افزود: در این راستا باید تلاش شود تا دلایل عدم حضور، شناسایی و تا حد امکان با استفاده از ظرفیت شورای پشتیبانی سوادآموزی، سایر دستگاهها و نهادها، برای اقناع این افراد راه چاره ای اندیشید.
کامیاب ادامه داد: در جهت آموزش سوادآموزان باید در کنار آموزش دهندگان، از ظرفیت نیرو های جهادی، فرهنگیان و افرادی که در صف مقدم آموزش به بیسوادان قرار دارند نیز بهره برد تا ایده ها و نظرات جدید برای آموزش های خلاقانه و تحول گرایانه به کار بسته شود.
وی اضافه کرد: مهمترین وظیفه گروه بهبود کیفیت سواد آموزی نظارت بر فرآیند های سواد آموزی شامل برنامه ریزی، شناسایی، جذب، آموزش و نگهداشت سوادآموزان با هدف دستیابی به ارائه راهکارهای مناسب بومی و اجرای آن ها برای حل مشکلات و آسیب ها می باشد و باید در جلسات ستاد امتحانات و گروه بهبود کیفیت به بیان این مسائل پرداخت.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس در ادامه در راستای توانمندسازی آموزش دهندگان افزود: افزایش کیفیت نیروی انسانی یکی از مهم ترین برنامه های حوزه کاری این معاونت می باشد و در این راستا کارگاه هایی نظیر روش های نوین تدریس، شیوه های نوین مدیریت کلاس درس، افزایش خلاقیت و درس پژوهی در سطح شهرستان ها و مناطق اجرا خواهد گردید.
کامیاب در راستای تجزیه و تحلیل نتایج امتحانات سوادآموزی افزود: در سال جاری از حدود ۲۲ هزار نفری که در کلاس های سوادآموزی حضور داشتند تا امروز بیش از ۷۰ درصد تعیین تکلیف شده اند و درصدد هستیم تا سوادآموزان باقیمانده را تا پایان مهرماه تعیین تکلیف نمائیم.
وی با اشاره به میزان قبولی های استان در سال ۱۴۰۲ افزود: تا امروز در مجموع ۹ هزار و ۳۴۷ نفر از سوادآموزان موفق شده اند در امتحانات سوادآموزی حائز نمره قبولی شوند که این آمار اهمیت برگزاری درست آزمون های پایانی و تصحیح اوراق مطابق با شیوه نامه مربوطه را دوچندان می سازد.
گفتنی است: در پایان سایر افراد حاضر در جلسه نیز نظرات خود را در زمینه افزایش درصد میزان شناسایی، جذب و نگهداشت سوادآموزان و همچنین افزایش درصد قبولی آنها ارائه نمودند.
ارسال نظر