English

بازدید وزیر میراث‌ فرهنگی از آثار تاریخی میمند فارس

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از مسجد جامع، حمام تاریخی شهرستان میمند و از آثار تاریخی فیروزآباد که در منظر باستان‌شناسی ساسانی واقع شده است، بازید به عمل آورد.

بازدید وزیر میراث‌ فرهنگی از آثار تاریخی میمند فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث در ادامه سفر به شهرستان میمند از مسجد جامع که به ثبت ملی رسیده و متعلق به دوره قاجار است، امامزاده اسماعیل(ع)، حمام تاریخی و موزه مردم شناسی و ... بازدید کرد.

همچنین مقرر شد تا با ارائه طرحی این حمام تاریخی که موزه مردم شناسی است مورد مرمت قرار بگیرد و چینش حمام نیز به طور اصولی به انجام برسد.

وزیر میراث‌ فرهنگی در این سفر از کارگاه شیشه‌گری در میمند هم بازدید داشت و تولید گل و گلاب در این شهر را ظرفیت مطلوبی در گردشگری دانست.

تولیدکنندگان گل و گلاب در این شهر درخواست‌ها و پیشنهادات خود را در زمینه سرمایه‌گذاری در صنعت گل و گلاب ارائه کردند.

شهر میمند که در نزدیکی فیروزآباد واقع شده است، شهر گل و گلاب است و یک مرکز گردشگری شاخص در این زمینه به شمار می‌رود.

لزوم تسهیل در بازدید مردم از بناهای تاریخی

بازدید وزیر میراث از آثار تاریخی فیروزاباد فارس

سید رضا صالحی امیری در بازدید از آثار تاریخی فیروزآباد که در منظر باستان‌شناسی ساسانی واقع شده است، گفت: باید بستری در این بنای تاریخی برای تسهیل دسترسی و بازدید مردم فراهم شود.

وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: البته در این خصوص حفاظت و سیاست از آثار تاریخی باید مورد توجه قرار بگیرد.

او اضافه کرد: وزارت میراث فرهنگی از طرح های اصولی که در این موارد ارائه شوند، استقبال می کند.

گفتنی است، استان فارس به‌عنوان پایتخت حکومت ۴۰۰ ساله ساسانیان، آثار تاریخی بسیاری را از آن دوران در خود جای داده است. در سال ۲۰۱۸ برخی از سایت‌های باستان‌شناسی این منطقه با عنوان «چشم‌انداز باستان‌شناسی ساسانیان» یا «منظر باستان‌شناسی ساسانی فارس» در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید. این مجموعه که شامل شهر، سازه‌های معماری و سنگ‌نگاره‌ها می‌شود، متعلق به سال‌های مختلف حکومت ساسانی از ۲۲۴ تا ۶۵۱ میلادی است. قلعه دختر فیروزآباد یکی از هشت اثر به ثبت رسیده در این مجموعه محسوب می‌شود.

قلعه دختر فیروزآباد، دژی دفاعی است که توسط بنیان‌گذار سلسله ساسانی به جهت حفاظت از اولین پایتخت این حکومت بنا شده است. این قلعه از جاهای دیدنی فیروزآباد محسوب می‌شود که در نزدیکی شهر فیروزآباد امروزی قرار دارد. بنای قلعه دختر در ۱۲ اسفند سال ۱۳۱۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. 

استفاده از ظرفیت تله کابین موجود در قلعه دختر به صورت کارشناسی از موضوعاتی بود که وزیر میراث فرهنگی در این بازدید بر آن تاکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه