مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش خبرداد؛
اجرای طرح «تقویت هویت دخترانه» در مدارس کشور
مشاور وزیر درامور بانوان و مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح تقویت هویت دخترانه در مدارس متوسطه کشور در حال اجرا می باشد.
![اجرای طرح «تقویت هویت دخترانه» در مدارس کشور](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/FqkT4xsnnUaU/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh35SR--wEwRa/%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1+%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%88+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4+.jpg)
، عاطفه مدبر نژاد در همایش دانش آموزی آموزش حقوق، مسئولیت و تکالیف فردی و اجتماعی با حضور ۷۰۰ دانش آموز دختر مدارس ناحیه یک شیراز، اظهار کرد: جایگاه زن در اسلام بسیار ارزشمند و والاست و احادیث و روایات متعددی در این زمینه آمده است.
مشاور وزیر در امور بانوان و مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش افزود: نگاه به زن در هر جامعه ای بر آمده از یک مکتب و یک جامعه شناسی است در این خصوص دو نگاه وجود دارد نگاه اول نقش زن را به خدمت در منزل محدود می کند و منکر نقش زن در تاریخ است این نگاه را الگوی شرقی می دانند.
مدبر نژاد تصریح کرد: نگاه دوم، زن را ابزاری برای کار کردن در کارخانه می داند و او را زن خانه نمی داند اما الگوی سوم، نه الگوی شرقی و نه الگوی غربی است، بلکه الگوی زن مسلمان است که میگوید زن در عین عفیف بودن و محجبه بودن در عرصه های مختلف جامعه نقش آفرینی می کند.
وی بااشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرموده اند، زنان و دختران مسلمان همواره در عرصههای مختلف در عین با حجابی توانسته اند در سطح بین المللی نقش آفرینی کنند، تصریح کرد: تلاش داریم استعدادهای دخترانمان را کشف کنیم و با توانمند سازی آنها، به ایفای نقش آنان در جامعه کمک کنیم.
مشاور وزیر در امور بانوان و مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح تقویت هویت دخترانه در مدارس متوسطه کشور در حال اجرا می باشد.
ارسال نظر