English

با حضور مسئولینی از سازمان امور اجتماعی کشور:

وضعیت ساماندهی کودکان کار و خیابان در استان فارس بررسی شد

طی دیدار و نشست رئیس و قائم مقام کارگروه علمی عملیاتی ساماندهی کودکان کار و خیابان سازمان امور اجتماعی کشور با سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس وضعیت ساماندهی کودکان کار و خیابان در استان فارس بررسی شد.

وضعیت ساماندهی کودکان کار و خیابان در استان فارس بررسی شد
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت الاسلام مهدی ملکی، رئیس و سیدناصر هاشمی، قائم مقام کارگروه علمی عملیاتی ساماندهی کودکان کار و خیابان سازمان امور اجتماعی کشور در این نشست که در روزهای نخستین انتصاب سید محمدحسن موسوی به عنوان سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس برگزار شد، ضمن تبریک این انتصاب به تشریح محورهای فعالیتی این کارگروه پرداخت و گفت: فعالیت این کارگروه به واسطه فعالیت هایی که از سوی تشکل های مردمی در زمینه حمایت از کودکان کار و خیابان صورت می گیرد، دنبال می شود و تلاش می شود تا از این فعالیت ها حمایت به عمل آید.

وی تاکید کرد: حمایت از کودکان کار به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی کلیدی مطرح است و علی‌رغم همه زحماتی که در این حوزه از سوی نهاد های متولی و تشکل ها و گروه های مردمی صورت می گیرد، هنوز تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد.

حجت الاسلام ملکی برنامه ریزی، نظارت و پیگیری را از رسالت های مهم کارگروه علمی عملیاتی ساماندهی کودکان کار و خیابان برشمرد و خاطرنشان کرد: سرعت افزایش این آسیب اجتماعی به گونه ای است که اگر با سرعت معمولی پیش برویم، از حوزه آسیب ها عقب می مانیم و باید علی‌رغم سختی ها، سرعت عمل را به سرعت پیشرفت آسیب برسانیم.

رئیس کارگروه علمی عملیاتی ساماندهی کودکان کار و خیابان سازمان امور اجتماعی کشور گفت: در این کارگروه، وظایف ذاتی هر دستگاه عضو مورد توجه بوده و دفاتر امور اجتماعی استانداری ها در سطح استان حامی و ناظر بر فعالیت ها درنظر گرفته شده است و با این دغدغه و لزوم هزینه کرد منابع در سرفصل خود می تواند به پیگیری دستگاه های عضو کارگروه کمک کند.

وی هدف از برگزاری این نشست را حمایت، پشتیبانی و مانع زدایی از فعالیت های نهاد ها و تشکل های مردمی عنوان کرد و افزود: تشکل ها و گروه های مردمی پس از شناسایی و تایید دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در خصوص حمایت از کودکان کار و خیابان مورد حمایت قرار می گیرند و تلاش بر این است که این فعالیت ها هم افزا باشد و به صورت شبکه ای دنبال شود.

حجت الاسلام ملکی با بیان اینکه استان فارس و شیراز در سطح کشور در میان ۱۴ استانی قرار دارد که با پدیده کودکان کار و خیابان بیشتر مواجه است، اظهار کرد: با مشارکت گروه های مردمی و با توجه به ظرفیت ها، هشت گروه شناسایی شده و تلاش های خوبی شده و موفقیت هایی نیز به دست آمده است اما نیاز است که این پدیده در شیراز مدیریت شده و وضعیت نیز بهبود بخشیده شود.

وی همچنین افزود: اقدامات در راستای پیشگیری و صیانت نکته ای است که کمتر مورد توجه قرار گرفته است و در حوزه آسیب های اجتماعی هر اقدامی که در وسع ماست باید انجام دهیم.

براساس این گزارش، سید محمدحسن موسوی، سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز در این نشست گفت: مسائل و مطالبی که در حوزه کودکان کار و خیابانی مطرح شد به عنوان دغدغه ما نیز است در حوزه منابع باید به دنبال راهکاری باشیم تا منابع تخصیص داده شده، در جای خود هزینه شود و کارآیی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اینکه منابع در شرایط زمانی مناسب هزینه شود و شرایط استان ها و زیرساخت ها با توجه به شرایط اقتصادی کشور نیز مورد توجه قرار گیرد، بسیار مهم است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه