استاندار فارس:
یکی از مهمترین ابزار بررسی، رصد و پایش، شاخصها است که مبتنی بر اصول علمی هستند
استاندار فارس با بیان اینکه ارزیابی توصیفی در برخی موارد کارآمد است، گفت: در نظام مدیریتی، آمار، ارقام و شاخصها ابزارهایی کلیدی هستند که وضعیت سازمان یا جامعه را نمایان میسازند و مبنای رصد و پایش قرار میگیرند.
، حسینعلی امیری استاندار فارس، امروز ۲۰ دی ماه در بازدید از طرحهای توسعه حوزه سلامت استان، از جمله بیمارستانهای نمازی، حضرت زینب (س)، پروژه بیمارستان ۱۰۰۸ تختخوابی حضرت محمد (ص)، حضرت خاتمالانبیاء (ص) و دانشکدههای بهداشت، تغذیه و علوم غذایی، بر لزوم مدیریت مبتنی بر اصول و قواعد علمی تأکید کرد.
استاندار فارس با بیان اینکه ارزیابی توصیفی در برخی موارد کارآمد است، گفت: در نظام مدیریتی، آمار، ارقام و شاخصها ابزارهایی کلیدی هستند که وضعیت سازمان یا جامعه را نمایان میسازند و مبنای رصد و پایش قرار میگیرند.
وی با اشاره به شاخصهای رفاه استان تصریح کرد: در اولین جلسه شورای برنامه ریزی استان که شاخصهای رفاه ارائه شد، بر اساس این شاخصها در توزیع خدمات و امکانات در استان با نابرابریها و نقصهایی روبرو هستیم.
امیری افزود: بهرغم اینکه شیراز بهعنوان قطب پزشکی کشور با حضور متخصصان و محققان شناخته میشود، زیرساختهای بهداشت و درمان، از جمله تعداد تختها، بیمارستانها و اخیر تعداد پزشکان، متناسب با جمعیت فعلی استان و مراجعان سایر استانها نیست.
استاندار فارس با بیان اینکه در شرایط فعلی، رسیدگی به زیرساختهای بهداشت و درمان باید در اولویت قرار گیرد، خاطرنشان کرد: برنامه پنجشنبهها به پروژههای عمرانی استان اختصاص یافته و علاوه بر موضوع ناترازی انرژی، بهداشت و درمان نیز بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی مورد توجه قرار گرفته است.
امیری با بیان اینکه فرمانداران شهرستانها نیز موظف به پیگیری پروژههای حوزه بهداشت و درمان هستند، گفت: هرچند، شرایط شهرستانها در این حوزه نسبت به شیراز بهتر ارزیابی شده است.
استاندار فارس به پروژههای عمرانی حوزه بهداشت و درمان شیراز اشاره کرد و گفت: برخی از این پروژهها در مراحل ابتدایی هستند و برخی دیگر با مشارکت خیران آغاز شدهاند اما به دلایلی نیمهکاره رها شدهاند.
امیری با بیان اینکه بهداشت و درمان در اولویت کار و رفع مشکلات قرار دارد و عموماً در شیراز پروژههای این حوزه وضعیتهای متفاوتی دارند، اظهار کرد: مرکز تشخیص سرطان در مجاورت بیمارستان نمازی و خوابگاه متاهلان از جمله پروژههایی هستند که مشکلات مربوط به آنها در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: همچنین، مشکلات حقوقی بیمارستان حضرت زینب (س) بهزودی برطرف خواهد شد.
امیری درباره بیمارستان نمازی ۲ اظهار کرد: این بیمارستان در مراحل ابتدایی کار است و اعتبار ملی برای آن در نظر گرفته شده است و برای احداث مشکلی ندارد. مشکلات مربوط به شهرسازی استان نیز برای پیشبرد این پروژه حل خواهد شد.
استاندار فارس با اشاره به پروژه پردیس شهید دوران گفت: این پروژه تعریف شده و عمده مشکلات آن مربوط به راه قرهپیری است. این مسئله هم برای شهر صدرا و هم بیمارستان پیوند اعضا نیز اهمیت دارد و در حال پیگیری برای حل آن هستیم.
سید بصیر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه شیراز قطب پزشکی است، گفت: بین ۳۰ تا ۳۵ درصد از مراجعهکنندگان به مراکز درمانی فارس از استانهای همجوار هستند.
هاشمی افزود: علت توقف ساخت و کندی پیشرفت ساختمانها و بیمارستانها را تامین نشدن اعتبار مورد نیاز اعلام کرد و از استاندار خواست در این خصوص دانشگاه علوم پزشکی را یاری کنند.
وی ادامه داد: ۴۶ بیمارستان دولتی در فارس است که ۱۵ بیمارستان در شیراز قرار دارد و چهار هزار میلیارد تومان برای مناسب سازی بیمارستان های موجود اعتبار نیاز است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: این دانشگاه ۲۱۶ پروژه عمرانی را در حوزههای درمان و آموزش در سراسر استان فارس در دست ساخت دارد که برای تکمیل و اتمام همه طرح ها به ۱۷ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
ارسال نظر