English

در هفتمین روز از دهه پرفروغ فجر صورت گرفت؛

بهره برداری از ۶ پروژه آموزشی و پرورشی در لارستان فارس با حضور وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش در هفتمین روز از دهه پرفروغ فجر در سفر به جنوب فارس، ۶ طرح آموزشی و پرورشی را در شهرستان لارستان افتتاح و به بهره برداری رساند.

بهره برداری از ۶ پروژه آموزشی و پرورشی در لارستان فارس با حضور وزیر آموزش و پرورش
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علیرضا کاظمی در سفر دو روزه به استان فارس و در هفتمین روز از دهه پرفروغ فجر، شش پروژه آموزشی و پرورشی را در مجموع با اعتباری به میزان ۴۸۰ میلیارد ریال در لارستان افتتاح کرد.

وزیر آموزش و پرورش با حضور در دبیرستان دخترانه فرزانگان شادروان احمد انصاری لاری، ساختمان جدید این آموزشگاه را افتتاح کرد.

دبیرستان خیرساز ۱۲ کلاسه دخترانه فرزانگان انصاری لاری در دو طبقه و در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع و زیربنای ۱۵۰۰ متر مربع با اعتباری به میزان ۵۰ میلیارد ریال توسط خیر مدرسه ساز حاج ابراهیم انصاری احداث شده است.

وزیر آموزش و پرورش در این آیین اظهار کرد: به واسطه انقلاب تحولات عظیمی در چهل و پنج سال گذشته در کشور شکل گرفت و امروز جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان ایستاده است.

وی افزود: امیدواریم با اطاعت از فرامین رهبر معظم انقلاب و وحدت و همدلی، مسیر انقلاب را پر فروغ تر از گذشته طی کنیم.

کاظمی اضافه کرد: خیرین دو کار بزرگ انجام می دهند اول فضای آموزشی و پرورشی می سازند و دوم فرهنگ خیری را نهادینه و فرهنگ سخاوتمندی را توسعه می دهند.

نماینده مردم شهرستان های لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: تنها کشوری هستیم که در بین کشورهای اسلامی، از نعمت ولایت برخوردار هستیم.

سید علاءالدین بروجردی افزود: احداث ورزشگاه مجهز به سه سالن سینما، توسط خیرین پدیده ای است که در لارستان اتفاق افتاده است؛ لذا از همه خیرین تشکر می کنم.

وزیر آموزش و پرورش چند پروژه آموزشی و پرورشی دیگر را نیز در همین آموزشگاه در لارستان از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح کرد.

سالن ورزشی خیر ساز مدرسه عارف ۲ شهر لطیفی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال، مدرسه ۶ کلاسه یگانه روستای کورده با اعتباری به میزان ۱۰۰ میلیارد ریال، سالن آبفروش دهکویه با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال، سالن نمازخانه مدرسه مرادیان روستای بریز با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و بهسازی آسفالت حیاط در چند مدرسه با اعتباری به میزان ۷۰ میلیارد ریال، پروژه هایی بودند که با حضور وزیر آموزش و پرورش از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسیدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه