English

رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر شیراز مطرح کرد؛

ایجاد سازه‌های پایدار شهری برای عرضه محصولات مشاغل خانگی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شیراز، از اقدامات جدید کمیسیون برای حمایت از مشاغل خانگی و ایجاد سازه‌های پایدار شهری خبر داد.

ایجاد سازه‌های پایدار شهری برای عرضه محصولات مشاغل خانگی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهراز اقدامات جدید کمیسیون برای حمایت از مشاغل خانگی و ایجاد سازه‌های پایدار شهری خبر داد. طبق این طرح، مشاغل خانگی به ویژه در سه گروه بانوان سرپرست خانوار، معلولین و هنرمندان از فضایی ثابت و پایدار برای عرضه محصولات خود بهره‌مند خواهند شد.

مسعود زارعی در این خصوص اظهار داشت: کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا در راستای حمایت از مشاغل خانگی و اقشار آسیب‌پذیر، اقداماتی مؤثر را در دستور کار قرار داده است. یکی از این اقدامات مهم، پیشنهاد ایجاد سازه‌های پایدار شهری برای عرضه محصولات مشاغل خانگی است. این طرح به‌ویژه برای سه گروه بانوان سرپرست خانوار، معلولین و هنرمندان که در این مشاغل فعال هستند، اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی افزود: این مشاغل تاکنون در معرض مشکلات زیادی برای عرضه محصولاتشان در فضاهای ثابت شهری قرار داشته‌اند. گروه‌های مذکور دستاوردهای خوبی دارند، اما در واقع باید پیگیری‌های زیادی از سوی مسئولان انجام شود تا در فضایی مناسب و با سازه‌های ثابت محصولات خود را عرضه کنند. متأسفانه، این اقدامات تاکنون موقتی بوده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه به طرح پیشنهادی خانم خواست خدایی، عضو کمیسیون، اشاره کرد و گفت: این طرح که در کمیسیون مطرح شد، به اتفاق آرا مورد تصویب قرار گرفت. بر اساس این طرح، سازمان میادین موظف شد آیین‌نامه‌ای تنظیم کند که بر اساس آن سازه‌های پایداری در مقاطع و مناطق مختلف شهر ایجاد شود و در هر منطقه یک سازه پایدار در نظر گرفته می‌شود.

زارعی همچنین اضافه کرد: پیگیری این طرح در کمیسیون به خانم خواست خدایی واگذار شد و جلسات متعددی نیز در این راستا برگزار شده است. ما امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده، این طرح به نتیجه برسد و در نهایت مشاغل خانگی و اقشار هدف از فضای مناسب و ثابت برای عرضه محصولات خود بهره‌مند شوند.

 وی در پایان تصریح کرد: این اقدامات به‌طور حتم به نتیجه خواهد رسید و ما تلاش می‌کنیم تا حمایت‌های لازم از این گروه‌های مهم و مؤثر جامعه به‌طور کامل صورت گیرد.

آیین‌نامه حمایت از مشاغل خانگی بانوان در شیراز اجرایی می‌شود

 افسانه خواست خدایی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز و رئیس کمیته خانواده و بانوان، از تصویب و اجرایی شدن طرح حمایت از اشتغال خانگی در این شهر خبر داد.

این طرح که به‌عنوان یک طرح موفق در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مطرح شده بود، به همت کمیته خانواده و بانوان شورا و سازمان ساماندهی مشاغل و کمیسیون تدوین شد و آیین‌نامه آن در سال ۱۴۰۲ به تصویب شورای اسلامی شهر رسید.

وی در این جلسه تاکید کرد: با توجه به مشکلات اجرایی در برخی مناطق، برای راه‌اندازی غرفه‌های دائمی برای کسب‌وکارهای خانگی، به ویژه برای بانوان سرپرست خانوار و حمایت از هنرمندان و معلولان، جلساتی برگزار شد تا راه‌حل‌های لازم برای تسهیل روند اجرایی این طرح ارائه شود.

خواست خدایی افزود: مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در چند سال گذشته بر اهمیت ایجاد اشتغال و تولید تاکید کرده‌اند و امیدواریم این آیین‌نامه با اجرایی شدن، تاثیرات چشمگیری در حوزه حمایت از کسب‌وکارهای خانگی و زنان سرپرست خانوار داشته باشد.

وی افزود: در این طرح، غرفه‌های دائمی در مناطق مختلف شهرداری برای این گروه‌ها اختصاص خواهد یافت تا بانوان سرپرست خانوار بتوانند تولیدات خانگی خود را در معرض فروش قرار دهند و در همین راستا از حمایت‌های شهرداری بهره‌مند شوند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز همچنین اشاره کرد: با اجرایی شدن این طرح، امیدواریم شیراز به الگویی برای سایر کلان‌شهرهای کشور در حمایت از کسب‌ و کارهای خانگی و اشتغال بانوان تبدیل شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه