نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی:
ظرفیتهای استان فارس نیازمند معرفی و باالفعل شدن است
جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیتهای بالقوه فارس بر ضرورت بالفعل شدن این ظرفیتها و معرفی آنها تاکید کرد.

، جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در بازدید ازدبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر مستقر در اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس ضمن گرامیداشت ایام شهادت امام علی علیه السلام و تقدیر از تلاش ها و زحمات اداره کل میراث فرهنگی فارس و همچنین انجمن ها و جوامع بخشی خصوصی گردشگری فارس برنامه ریزی مناسب جهت ارائه خدمات به مسافران را از امور مهم برشمرد و به اهمیت حوزه گردشگری و میراث فرهنگی در جذب گردشگر به شیراز و استان فارس اشاره کرد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی همچنین از برنامه های مجلس برای الحاق مواد جدید به قانون تأمین مالی در حوزه گردشگری سخن گفت و افزود: جلسات کارشناسی متعددی برای بررسی این طرح برگزار شده است.
او بر لزوم تسریع در اجرایی شدن این قوانین تأکید کرد و گفت: بخش گردشگری با کمترین هزینه و از سویی توانایی بالای ارزآوری و اشتغالزایی، میتواند در شرایط کنونی اقتصاد کشور نقش مهمی ایفا کند.
قادری همچنین به اهمیت امنیت ملی و تأثیر فعالیتهای گردشگری بر کاهش تهدیدات خارجی اشاره کرد و گفت: صنعت گردشگری می تواند تاثیرات مهمی بر امنیت ملی و کاهش تهدیدات خارجی داشته و با شناسایی و بالفعل کردن ظرفیت های موجود به این مهم دست یابد.
قادری ابراز امیدواری کرد که با افزایش سهم گردشگری در تولید ناخالص ملی و رفع موانع قانونی و اجرایی شاهد توسعه همه جانبه این صنعت باشیم.
ارسال نظر