مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در شیراز خبرداد؛
فارس، در صدر اسکان مسافران نوروزی در بین استان های کشور
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تاکنون بیشترین استقبال و فراوانی اسکان مهمانان نوروزی در مدارس را در استانهای فارس، خراسان رضوی و اصفهان شاهد هستیم.

، مهدی نیک فر در بازدید از ستادهای پذیرش و اسکان فرهنگیان در شیراز گفت: امسال برای فرهنگیان بخش زیادی از ظرفیت پذیرش و اسکان در مدارس به صورت غیر حضوری از طریق سامانه eskan.medu.ir فراهم شده است.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از مهمانان نوروزی اموزش و پرورش درخواست کرد: باعنایت به در دسترس بودن آدرس مراکز و مدارس اسکان از طریق لوکیشن، از مراجعه حضوری به ستادهای اسکان پرهیز کنند.
نیک فر گفت: تاکنون بیشترین استقبال و فراوانی اسکان مهمانان نوروزی در مدارس را در استانهای فارس، خراسان رضوی و اصفهان شاهد هستیم.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: هدف ما تأمین رفاه، ایمنی و امنیت فرهنگیان است تا آنها بتوانند تعطیلات نوروزی را با آرامش سپری کنند.
نیک فر از فرهنگیان کشور خواست با عنایت تردد و شلوغی جاده ها، قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را مد نظر داشته و در پویش «نه به تصادف» مشارکت کنند.
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تلاش های بی دریغ همه عوامل اجرایی طرح اسکان نوروزی ۱۴۰۴، بیان کرد: با توجه به احتمال افزایش موج سفر در این هفته، برنامه ریزی و اقدام لازم خصوصا افزایش ظرفیت اسکان را فراهم کنند.
نیک فر خاطرنشان کرد: ۱۸ هزار نفر عوامل اجرایی، ۹ هزار مدرسه، ۴۲۴ مرکز آموزشی و رفاهی و۶۲هزار و پانصد کلاس در سه طرح ویژه, الف و ب و۳۰ ناظر ویژه در طرح اسکان نوروز ۱۴۰۴ فعال هستند.
خاطر نشان می شود: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش فارس تا صبح روز سه شنبه پنجم فروردین ماه ۱۴۰۴ بیش از ۲۵۵ هزارنفر در قالب نزدیک به ۷۳ هزار خانواده و در مجموع بیش از ۷۵۵ هزار نفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش وپرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده اند.
ارسال نظر