توسعه همکاریها میان بنیاد سعدی و وزارت علوم
نشست مشترکی به منظور هم افزایی و توسعه بیشتر همکاریهای بنیاد سعدی و مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با حضور رئیس ومعاونان بنیاد سعدی و قائممقام وزیر علوم و رئیس این مرکز و معاونان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج، در این جلسه غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی اظهار کرد: آموزش زبان فارسی در دنیا از اموری است که با اقتدار ملی ما مرتبط است و کشوری که بخواهد با دنیا تعامل داشته باشد باید هم زبان خود را یاد بدهد هم زبان دیگران را یاد بگیرد.
وی افزود: کار آموزش زبان در عین حال که آثار سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در دنیا دارد، بسیار تخصصی است و ما در بنیاد سعدی سعی کردیم مخاطب را بشناسیم و براساس هر کدام از گروهها، برنامه و کتابهای آموزشی مشخصی طراحی و تدوین کنیم.
وی با اشاره به تفاهم نامهای که دوسال گذشته میان بنیاد سعدی و وزارت علوم به امضاء رسید، تاکید کرد: باید مفاد این تفاهم نامه را بیشتر مورد توجه قرار دهیم و تصمیمات آن را اجرایی کنیم.
در این جلسه همچنین، سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز همکاریهای علمی و بین المللی این وزارتخانه با اشاره به فعالیتهای انجام شده در حوزه اعزام استادان زبان فارسی و کرسی هایی که در کشورهای مختلف وجود دارد، گفت: در بحث اعزام استاد تلاشهای زیادی کرده و میکنیم ضمن آنکه نیاز کشورهای دیگر به استاد اعزامی بسیار بیشتر از ظرفیت و بودجهای است که ما داریم.
وی ضمن تایید فعالیت های صورت گرفته در بنیاد سعدی اظهار کرد: با همکاری های مشترک و هم افزایی می توانیم ضمن استفاده بیشتر از این فرصتها، اقدامات بیشتری در حوزه گسترش زبان فارسی در خارج از کشور داشته باشیم.
بنا بر این گزارش، در ابتدای این دیدار، تعدادی از استادان زبان فارسی اعزامی از طرف وزارت علوم به کشورهای مختلف، گزارشی از فعالیت های خود را در خارج از کشور ارائه کردند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر