مخترعین خودروهای ایرانی در برنامه طلوع / آرش درویش مخترع باگی ایرانی
آرش درویش گفت: خودروی آرش، خودرویی سبک وزن که حدود ۸۰۰ کیلو گرم وزن دارد.
![مخترعین خودروهای ایرانی در برنامه طلوع / آرش درویش مخترع باگی ایرانی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/k7eS87z6wH4v/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwajfYJfbib8/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87+%D8%B7%D9%84%D9%88%D8%B9.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، طلوع بیست و نهم دی ماه میزبان مخترع خودروی دست ساز ایرانی ، آرش درویش دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت بود.
مخترع خودروی دستاز ایرانی آرش گفت : این خودرو کاملا توسط متخصصین ایرانی طراحی شده است و حدود ۱۰ماه طراحی این پروژه به طول انجامید .
وی افزود: طراحی این خودرو توسط طراح بنام ایرانی آقای محسن خرسند انجام شده است.وقتی از جلو این خودرو نگاه می کنید لوگو ماشین را که الهام گرفته از طبیعت و قوچ است میبینید و این بالاترین سطح طراحی است.
این مخترع جوان ادامه داد: کاملا داخل ایرانی طراحی شده و تمام قطعات این خودرو در ایران موجود است بجز قطعاتی که قابلیت ساخت در ایران نبود را با مشاکرت کمپانی خارجی ساخته شد و استفاده کردیم .
خودروی آرش، خودرویی سبک وزن که حدود ۸۰۰ کیلو گرم وزن دارد.از موتور کمپانی رنو استفاده شده و قدرت موتور را ۱۲۰ اسب بخار بالابردیم و دارای شتاب هفت ثانیه به ارمغان آوردیم.
شایان ذکر است: در نمایشگاه خودروی تهران امسال یکی از خودروهایی که بسیار مورد توجه است خودرو ایرانی آرش BG-One است. این خودرو را باید خودرویی در کلاس امسال KTM X-Bow و یا آریل نوماد دانست که البته از نظر قدرت موتور در سطح پایین تری از آنها قرار می گیرد. آرش BG-One از یک شاسی فضایی استفاده می کند که بیشتر در خودروهای اسپرت دیده شده و تقریبا فاقد بدنه کامل است. این مساله نوید بخش وزن پایین این خودرو و نشان دهنده ی چالاکی خوب آن است.
برنامه طلوع به تهیه کنندگی علی خسروی و با اجرای اعظم کریمی ،شنبه تا چهارشنبه ساعت از ساعت ۸ تا ۹:۱۵ به صورت زنده از برج میلاد تهران به روی آنتن می رود.
ارسال نظر