English

در سومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر؛

نشست رسانه ای فیلم سینمایی قصر شیرین برگزار شد

در سومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، نشست رسانه ای فیلم سینمایی قصر شیرین با مدیریت منصور ضابطیان و حضور رضا میرکریمی و حامد بهداد برگزار شد.

نشست رسانه ای فیلم سینمایی قصر شیرین برگزار شد

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، نشست خبری فیلم سینمایی قصر شیرین با حضور رضا میرکریمی کارگردان و تهیه‌کننده فیلم، محسن قرایی فیلمنامه نویس، حامد بهداد بازیگر و تعدادی از بازیگران و عوامل فیلم به مدیریت منصور ضابطیان در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.

در ابتدای نشست، یکی از خبرنگاران درباره تغییرات زیاد لهجه شخصیتی که حامد بهداد آن را بازی کرده بود، سوال کرد که حامد بهداد در پاسخ گفت: اولا لهجه با گویش متفاوت است، دوما اینکه رضا میرکریمی و محسن قرایی از من خواستند لهجه ترکی استفاده نکنم چون گویش ترکی در کشور زیاد است، ترجیح دادند لهجه نداشته باشیم.

میرکریمی نیز درباره شکل‌گیری ایده فیلم توضیح داد: ایده اصلی فیلم پدری بود که بعد از مدتها با بچه‌هایش ملاقات می‌کند و زمان زیادی بود که می‌خواستم ان را بنویسم و به همین دلیل با دوستان مختلفی نشستم تا فیلمنامه را بنویسم، اما محقق نشد، اما امسال با کمک محسن قرایی تصمیم گرفتیم بنویسیم. 

وی در واکنش به سوالی که درباره پایان باز فیلم پرسید، بیان کرد: به نظر من فیلم در درست‌ترین جای ممکن تمام شده است.

میرکریمی درباره انتخاب حامد بهداد گفت: حامد بهداد انتخاب اول من نبود، چون قرار بود با بازیگری دیگری کار کنیم، اما محقق نشد. البته آرزوی کار با حامد را داشتم اما نه در این فیلم. خدا خواست حامد برای این نقش انتخاب شود و از این جهت واقعا خدا را شکر میکنم‌، چون پیش از این انتخاب دانشم آن‌قدری نبود که حامد را از ابتدا برای نقش استفاده کنم.

وی درباره حضور بازیگران غیرمشهور نیز بیان کرد: مخاطب حرفه‌ای در شرایط مساوی حق را به بازیگران تازه کار می‌دهد اما بار اصلی بازی در قصر شیرین بر عهده شخصیت جلال است.

میرکریمی درباره بازی بازیگران خردسالی که هر دوی آنها در سریال بچه مهندس ایفای نقش می‌کردند، گفت: من اصلا رفتار کودکانه با این بچه‌ها نداشتم و خیلی خوشحالم که کارگردانی قبل از من آنها را کشف و استفاده کرده است.

وی در ادامه نشست در واکنش به پرسش خبرنگاری که درباره فیلم ما همه با هم هستیم، پرسید، گفت: یک سال است در مورد ما همه با هم هستیم، سکوت کردم. قصه این سکوت اصلا منابع فیلم نیست، قصه این است که جمعی محدود حدود ۱۵ سال است که سینمای ایران را در اختیار خود گرفته اند و چرخه ساخت و اکران را در دست دارند و به افرادی که درباند خودشان نیستند، تهمت می‌زنند. فیلم ما همه با هم هستیم هنوز اکران نشده است و مطمئنا از آن خوشتان می‌آید، چون از شوخی رکیک و غیراخلاقی در آن خبری نیست.

محسن قرایی درباره فیلمنامه گفت: فیلمنامه قصر شیرین مبتنی بر خرده پیرنگ است. چون می‌خواستیم صریح داستان بگوییم و اطلاعات جزیی به مخاطب بدهیم، نیاز به زمان داشتیم. اگر از نیمه دوم فیلم خوشتان آمده، به این دلیل است که مبتنی بر ارایه اطلاعات جزیی در ابتدای فیلم است.

میرکریمی در پایان نشست خطاب به اهالی رسانه گفت: به عنوان فیلمساز برایم مهم است که در سالن مطبوعات همه به فیلم توجه کنند و رنج اساسی می‌کشم وقتی خبرنگاران سرشان در موبایل‌هایشان است. می‌دانم سرتان شلوغ است اما اگر این رفتار تبدیل به عادت شود، رفتار فرهنگی غیرمناسبی رواج پیدا می‌کند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه