English

نقش مدیران شبکه ۳ در حذف نام فردوسی‌پور از جشنواره جام جم

احمدی افزادی گفت: شبکه‌ها بر اساس سیاست‌های خود، برنامه‌ها و افراد را به جشنواره جام جم معرفی می کنند.

نقش مدیران شبکه ۳ در حذف نام فردوسی‌پور از جشنواره جام جم

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری موج، پنجمین دوره جشنواره جام جم در حالی در جریان است که در بخش آراء مردمی لیستی متشکل از ۲۵ مجری کاندیدا شده به رای گذاشته شده است اما نامی از مجریان مشهور برنامه‌های ورزشی دیده نمی‌شود.

بر همین اساس، مسعود احمدی افزادی دبیر پنجمین جشنواره جام جم در گفتگو با خبرنگار موج در خصوص جشنواره پنجم جام جم و مقایسه بخش انتخاب مردمی در این دوره نسبت به دوره های پیشین گفت: پنجمین دوره جشنواره جام جم درمقایسه با دوره قبل با افزایش بیش از صددرصدی بخش ها و آثار مواجه بوده است. در این دوره برنامه ها در نه کمیسیون تخصصی با گستردگی بسیار بیشتری مورد بررسی قرار می‌گیرند.

وی با معرفی بخش انتخاب مردمی بعنوان یکی از نه کمیسیون جشنواره گفت : همانطور که می دانید در این دوره در بخش انتخاب مردمی برنامه ها و سوژه ها مربوط به برنامه هایی هستند که در فاصله سال ۹۶ تا ۹۷ پخش شده اند که در چند گروه تقسیم بندی شده‌اند. گروه اول برنامه های نمایشی همچون سریال ها هستند. گروه های دوم و سوم برنامه‌های پرمخاطب غیرنمایشی در قالب های مختلف هستند و گروه چهارم تیتراژهای با کلام مربوط به برنامه‌های ترکیبی یا نمایشی را تشکیل می‌دهند. بازیگران زن و مرد سریال های منتخب هم در گروه پنجم به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

احمدی افزادی در مورد رقابت مجریان برنامه های غیر نمایشی گفت: مجریان زن و مرد برنامه ها که توسط هیات های انتخاب شبکه ها معرفی شده اند در گروه ششم قرار دارند.

وی تاکید کرد: از تمایزات امسال این است که برنامه سازان حوزه های غیرنمایشی به عنوان اصلی ترین ساختار همگانی تلویزیون به طور گسترده تری در این دوره، مشارکت دارند و می‌توانند برنامه‌های خود را با توجه به گروه های تعیین شده در این رقابت شرکت دهند.

دبیر پنجمین دوره در پاسخ به این سوال که چرا مجریان برنامه های ورزشی از جمله جواد خیابانی، عادل فردوسی پور و محمد حسین میثاقی در بین ۲۵ گزینه معرفی شده برای انتخاب مردمی مجریان قرار ندارند، گفت: در واقع اعلام برنامه ها، نفرات و مجریان توسط هیئت انتخاب هر شبکه صورت می گیرد که در این میان سیاست های هر شبکه مختص به خود است. به عنوان مثال ممکن است شبکه ای با توجه به داشته‌های خود، تعداد برنامه‌های کمتری را برای حضور در این رقابت‌ها معرفی کند، اما هر کدام از عوامل آن را در یکی از بخش ها شرکت دهد.

وی افزود: از طرفی ممکن است شبکه دیگری به دلیل کثرت تولید و آثار متنوعی که تولید می کند تلاش کند تا ظرفیت خود را تقسیم کرده و با برنامه های متنوع و افراد متنوع در بخش‌های متنوع حضور پیدا کند.

احمدی افزادی تصریح کرد: مجریان برنامه های ورزشی عموماً در دل برنامه های خود حضور دارند و به عنوان مثال آقایان فردوسی پور و میثاقی هم صاحب اثر و هم مجری برنامه‌ای همچون ۹۰ و یا فوتبال ۱۲۰ بوده و از این طریق در این رقابت حضور دارند. این اتفاق برای مجریان دیگر شبکه هم احتمالا رخ داده اما در هر صورت این شبکه ها هستند که مجریان، برنامه سازان، برنامه های ترکیبی ساده یا نمایشی خود را برای این رقابت‌ها معرفی می کنند و شرکت می دهند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • چندتن از دوستداران ورزش

    وای بر صدا سیمای ایران که نظرمردم هیچ براشون ارزش ندارد ما که کلا شبکه سه رو تحریم کردیم تا افرادی واقعا نالایق این رسانه را اداره میکنند آینده ای روشن واسه صداسیما نمییبینیم.

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه