برای اولین بار در ایران منتشر شد
وقتی هرگز از راه میرسد رمانی از یک نویسنده آمریکایی
انتشارات علمی برای اولین بار رمان «وقتی هرگز از راه میرسد» نوشته باربارا دیویس با ترجمه مائده بشارترا منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی انتشارات علمی ؛ باربارا دیویس نویسنده آمریکایی اهل نیوجرسی است. دیویس پس از دوازه سال کار در صنعت جواهرات درنهایت تصمیم میگیرد به رویای همیشگیاش تحقق بخشد و به نویسندگی روی آورد، که البته نتیجه آن هم نوشتن پنج رمان در حوزه ادبیات زنان است. او اولین کتاب خود را در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد و پس از آن چهار رمان دیگر هم نوشت که هیچ یک از آنها تاکنون در ایران ترجمه نشدهاند.
رمان «وقتی هرگز از راه میرسد» جدیدترین کتابی است که در سال ۲۰۱۸ از این نویسنده به چاپ رسیده و با استقبال خوبی هم از سوی مخاطبان مواجه شده است. این کتاب در فهرست پرفروشترین و پرطرفدارترین کتابهای وبگاه آمازون قرار دارد و نزدیک به ۷۰ درصد از خوانندگان به آن امتیاز کامل دادهاند.
«وقتی هرگز از راه میرسد» داستان دختری به نام کریستی ـ لین است که در شانزدهسالگی دست به کار بزرگی میزند، او تصمیم میگیرد تمام دردها، حسرتها و ناامیدیهایش را به دست فراموشی سپرده و برای همیشه در را به روی تمام آن خاطرات تلخ و احساسات سرکوبشده ببندد، گویی که اصلاً چنین گذشتهای وجود نداشته یا دست کم متعلق به او نبوده است. اما حالا پس از گذشت بیست سال، گذشتهای که همیشه از آن فراری بوده بار دیگر به سراغش میآید و این بار کریستی ـ لین راهی جز رو به رو شدن با آن ندارد. این رمان داستان پذیرش اشتباهات گذشته و تلاش برای دادن فرصتی دیگر به خود و دیگران است. اینکه فرار کردن یا به دست فراموشی سپردن گذشته همیشه بهترین راهحل نیست، و گاهی تنها راه رسیدن به آرامش این است که با آن روبهرو شوی. «وقتی هرگز از راه میرسد» تلنگری کوچک نسبت به چیزهایی است که شاید در نظر ما بسیار ساده و بدیهی هستند، اما وقتی کمی دقیقتر به آنها مینگریم پی میبریم که تا چه اندازه پیچیده و پر رمز و راز اند.
از ویژگیهای این اثر میتوان به چند بعدی بودن محتوای آن اشاره کرد. اینکه این رمان تنها بیانگر داستان یک زندگی نیست. «وقتی هرگز از راه میرسد» رمانی داستانی روانشناختی است، در واقع ابتدا داستانی را به تصویر میکشد، و سپس زمانی که ذهن مخاطب بهطور کامل درگیر داستان شد با استفاده از همان داستان به ذهن او نفوذ پیدا کرده و به بیان تضادهای شخصیتی میپردازد، و به گونهای نامحسوس مخاطب را به این وا میدارد که در درون خود بهدنبال این تضادها بگردد، با آنها مواجه شود و درصدد رفع آنها باشد.
ارسال نظر