باران کوثری بازیگر کشتارگاه شد
باران کوثری به عوامل پروژه فیلم سینمایی کشتارگاه اضافه شد.
![باران کوثری بازیگر کشتارگاه شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/sbeZZtGGydIZ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh9Jv8_jmrW0R/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%AB%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، باران کوثری به عوامل پروژه فیلم سینمایی کشتارگاه به کارگردانی عباس امینی پیوست.
فیلم سینمایی کشتارگاه اولین همکاری باران کوثری و عباس امینی در سینمای ایران است و پیش از این مانی حقیقی و امیرحسین فتحی هم حضورشان در این فیلم قطعی شده بود.
«کشتارگاه» که به قلم عباس امینی و حسین فرخزاده نوشته شده، روایتی از مشکلات اجتماعی این روزهای کشور است که قرار است طی ماههای آینده در بخشهایی از جنوب کشور و تهران جلوی دوربین برود و هم اکنون در مرحله پیش تولید قرار دارد.
علی طلوعی سرمایهگذار و جانشین تهیهکننده این فیلم سینمایی است و سعید صفرپور هم به عنوان مجری طرح در این فیلم حضور دارد.
«کشتارگاه» چهارمین فیلم بلند عباس امینی پس از«والدراما»، «هندی و هرمز» و «ابراهیم» است.
ارسال نظر