English

با حضور در دست در دست و چرخ؛

همسران شهدای هسته ای مهمان شبکه های مختلف تلویزیونی می شوند

همسر شهید مسعود علیمحمدی و همسر شهید شهریاری به بهانه شهادت محسن فخری‌زاده و داغدار شدن دوباره خانواده شهدای هسته‌ای، به شبکه دو و چهار می آیند.

همسران شهدای هسته ای مهمان شبکه های مختلف تلویزیونی می شوند

به گزارش خبرنگار تلویزیونی خبرگزاری موج، در پی ترور خونین شهید محسن فخری‌زاده دانشمند هسته ای کشور، برنامه های مختلف تلویزیونی با دعوت از همسران شهدای هسته ای، به بررسی مجدد ابعاد شخصیتی این دانشمندان شهید می پردازد.

همسر شهید مسعود علیمحمدی مهمان امشب دست در دست می‌شود

برنامه شبانگاهی شبکه دو با عنوان « دست در دست » یکشنبه شب میزبان یکی از اعضای خانواده شهدای هسته‌ای است. منصوره کرمی همسر شهید علیمحمدی در این برنامه از داستان بزرگمردانی می‌گوید که تنها دانش هسته‌ای علت شهادت‌شان نبوده بلکه عشق به استقلال وطن و تعهد به مردم‌شان باعث قدم گذاشتن‌شان در این راه شده و حالا خانواده‌های این عزیزان با دردی مشترک، همه از اعضای یک خانواده هستند؛ خانواده شهدای هسته‌ای.  

مهمان دیگر این برنامه نیز مریم خدابخش از خواهران گروه جهادی شهید احمدی روشن است. گروهی که  از ۲۰ اسفند سال گذشته در تهران برای کمک‌رسانی، در کنار سایر جهادگران، کادر درمان و مدافعان سلامت شروع به کار کردند و حتی در روز اول عید نوروز و ساعت تحویل سال نو مشغول تولید ماسک، تهیه اقلام بهداشتی و معیشتی در بین خانواده‌های مستضعف در مناطق محروم تهران و دزفول بودند.

این گروه علاوه بر تهیه و توزیع بسته‌های کمک مومنانه در ۸ منطقه محروم دزفول و سوسنگرد و چهار منطقه محروم تهران، برای کمک به کادر درمان و تیم اموات کرونایی در ۸ بیمارستان تهران، به یاری هم‌نوعان‌شان شتافتند.

گفتنی است  «دست در دست» تا کنون علاوه بر میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، نصرالله مدقالچی، داود نماینده، رضا فیاضی، سعید بیابانکی و .... روایت‌گر داستان جهادگرانی بوده که در این ایام به صورت ویژه‌ای به امدادرسانی به همنوع مشغول بوده‌اند.

«دست در دست» که تیتراژ آن را حامد فقیهی خوانده، علاوه بر دعوت و گفتگو با چهره‌های حوزه‌‌‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اجتماعی و ... به پخش گزارش‌هایی از کمک همدلانه مردم به یکدیگر در سراسر ایران می پردازد.

تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده از دیگر قسمت‌های این برنامه است.

این برنامه  کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می شود.

ویژه‌برنامه چرخ درباره شهدای دانشمند ترور/ چرخ میزبان همسر شهید شهریاری

هفتادودومین قسمت فصل هفتم «چرخ» ساعت ۱۹ یکشنبه ۹ آذر، به مناسبت ترور شهید دکتر محسن فخری‌زاده به بررسی مسیر علمی شهدای دانشمند ترور و نقش آنها در پیشرفت صنایع دفاعی و هسته‌ای اختصاص دارد.

در این قسمت از «چرخ»، سیدمحمدحسین خلیلی، کارشناس ارشد مهندسی هسته‌ای با دکتر سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشکده هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و دکتر بهجت قاسمی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر شهید شهریاری درباره‌ فعالیت‌های علمی دکتر محسن فخری‌زاده و ترور دانشمندان کشور در عرصه‌های مختلف علمی گفت‌وگو می‌کند.

روز جمعه ۷ آذر، دکتر محسن فخری‌زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و از دانشمندان صنایع دفاعی و هسته‌ای کشور به‌ دست عوامل تروریستی در شهر آبسرد تهران ترور شد و به شهادت رسید. ترور و شهادت دکتر فخری‌زاده تنها حذف فیزیکی سرویس‌های اطلاعاتی-امنیتی دشمنان برای توقف پیشرفت‌های ایران در دنیای علمی و فناوری نیست و در سال‌های اخیر آنها ترورهای هدفمندی را علیه دانشمندان صنایع مختلف از جمله صنایع دفاعی و هسته‌ای ایران پیگیری می‌کنند. از جمله‌ی مهم‌ترین آنها می‌توان به ترورهای دانشمندان صنعت هسته‌ای کشور در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ اشاره کرد که طی این عملیات‌ها دکتر مجید شهریاری، مصطفی احمدی‌روشن، دکتر مسعود علی‌محمدی، داریوش رضایی‌نژاد و رضا قشقایی‌فرد به شهادت رسیدند. «چرخ» در این ویژه‌برنامه دستاوردهای این دانشمندان را مرور و ادامه‌ی مسیر تلاش‌های علمی آنها را بررسی خواهد کرد. نکته‌ای که رهبر معظم انقلاب هم در بخشی از پیامی که در پی ترور دانشمند شهید دکتر محسن فخری‌زاده صادر کردند، به آن اشاره کرده‌اند: «دو موضوع مهم را همه‌ی دست‌اندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه‌ی بخش‌هایی که وی بدان‌ها اشتغال داشت.»

فصل هفتم مجله‌ی تصویری «چرخ» مهم‌ترین رویدادهای علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور مسئولان، کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.

«چرخ» چهار روز در هفته، از یکشنبه تا چهارشنبه، از ساعت ۱۹ به‌صورت زنده و به مدت ۴۵ دقیقه از شبکه‌ی چهار سیما پخش می‌شود. مجری «چرخ» حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی «چرخ» را بر عهده دارند.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه