English

در گفتگو با خبرگزاری موج مطرح شد:

چرائی اهمیت ثبت جشنواره فجر در فیاپف از نظر غلامرضا موسوی

رییس هیات مدیره اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران انتشار اخبار جشنواره جهانی فجر را ناقض اخبار مغرضانه رسانه های بیگانه و موثر بر نگرش افکار عمومی جهانی دانست.

چرائی اهمیت ثبت جشنواره فجر در فیاپف از نظر غلامرضا موسوی

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج در حالی که پس از اعلام خبر ثبت جشنواره جهانی فجر در بین جشنواره های برتر دنیا توسط فیاپف، اکثر قریب به اتفاق اصناف سینمایی سکوت پیشه کردند و واکنش سردی به این موضوع نشان دادند تا جائیکه حتی عده ای به زیر سوال بردن این اتفاق هم مبادرت کردند اما امروز بالاخره اتحادیه تهیه کنندگان سینمای ایران این سکوت را شکست و این موفقیت را به جشنواره جهانی فجر تبریک گفت.

بر همین اساس غلامرضا موسوی رییس هیات مدیره اتحادیه صنف تهیه‌کنندگان در گفتگو با خبرگزاری موج در مورد اهمیت ثبت جشنواره جهانی فجر در جمع جشنواره های رقابتی برتر فیاپف گفت: واقعیت این است که سینمای ایران از معدود سینماهای دنیا است که در طول سال بیش از صدو بیست فیلم تولید دارد و در جشنواره های مختلفحضور پیدا می کند و سینما دوستان جهان هم دوست دارند وقتی به چنین رویدادهایی می روند، فیلم های ایرانی را ببینند. خوشبختانه ما سینماگران بسیار سرشناسی داریم که در جهان مطرح هستند و هر فیلمی که می سازند مثل بسیار یاز فیلمسازان دیگر، علاقمندان منتظرند که آن فیلم ها را ببینند.

وی افزود: به همین جهت ما نیاز داریم که یک جشنواره جهانی داشته باشیم و طبیعتا این جشنواره باید بتواند رتبه و درجه ای داشته باشد و از طرف فیاپف مورد حمایت جدی قرار بگیرد. خوشبختانه با اتفاقی که افتاده و با توجه به خارج شدن جشنواره مونترال، جشنواره فجر ما جزو پانزده جشنواره برتر دنیا قرار گرفته است که اقدام بسیار مفیدی برای سینمای ما است که باید هم به مردم و سینمادوستان و هم به اهالی محترم سینمای ایران و هم دبیر سابق آقای سیدرضا میرکریمی و هم دبیر فعلی این جشنواره آقای محمدمهدی عسگرپور تبریک بگوئیم که توانسته اند با برنامه ریزی دقیق نقطه نظرات فیاپف به عنوان اتحادیه تهیه کنندگان جهانی را در مورد این موضوع جلب کنند و جزو پانزده جشنواره برتر باشند.

موسوی ادامه داد: از سوی دیگر، با توجه به دشمنان گسترده ای که در مقابل دوستانمان داریم مشکلی برایمان وجود دارد و آن این است که اغلب رسانه ها در اختیار دشمنان ایران است و تبلیغ این ها بین مردم به گونه ای است که اگر کسی بیرون از ایران است و بخواهد از طریق این رسانه ها ایران را بشناسد، تصورش این است که همه مردم ایران اسلحه ای به کمر دارند و یا بم و بازوکایی روی دوش دارند و .....

این تهیه کننده  سینمای ایران افزود: اما واقعیت این است که ایران یک کشور بسیار آرام است که بدون تعارف از بسیاری کشور های اروپایی و امریکائی امنیت بیشتری دارد در حالی که در بعضی از آن کشورها نمی توانید به راحتی پیاده روی کنید. بنابراین این کشور، کشوری فرهنگی است و نیاز دارد یک جشنواره اصلی فرهنگی هم داشته باشد تا بعد از اینکه این شرایط کرونایی بگذریم، سینماگران سرشناسی به این جشنواره رفت  آمد داشته باشند و یا حتی فیلم هایشان در این جشنواره مطرح می شود، طبیعتا خبرهای این جشنواره با آنچه که آن رسانه ها مطرح می کنند در یک تضاد جدی خواهد بود و قطعا مردم هم از این طریق متوجه می شوند.

وی در ادامه گفت: به هرحال با تاکید بر تولیدات و اهمیت سینماگران ما و مجموعه این شرایط، نیاز به یک جشنواره جهانی بود و هست و امیدوارم که در هر شکل بتوانند این جشنواره را ارتقاء دهند. به ویژه اینکه هر زمان که تحریم ها از کشور ما برداشته شود، حرکت و فعالیت های بیشتر در حوزه فرهنگی می توانیم داشته باشم.

غلامرضا موسوی در پایان اظهار داشت: آرزویم این است که کسانی که مدیریت جشنواره فجر جهانی را به عهده می گیرند افق دید بسیار وسیعی داشته باشند تا بتوانیم در منطقه به عنوان یک جشنواره درجه A حرف های بهتر و دقیق‌تری بزنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه