English

برگزاری همایش ملی امامزادگان سبب مرجعیت سازی فعالان عرصه بقاع متبرکه است

مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: برگزاری همایش ملی امامزادگان در دهه کرامت سبب مرجعیتسازی فعالان عرصه بقاع متبرکه در جامعه است.

برگزاری همایش ملی امامزادگان سبب مرجعیت سازی فعالان عرصه بقاع متبرکه است

به گزارش خبرگزاری موج، رضا معممی‌مقدم با بیان اینکه هدف از برگزاری همایش ملی امامزادگان، مرجعیت‌سازی فعالان عرصه بقاع متبرکه در جامعه است، گفت: در این زمینه سعی داریم ظرفیت‌ها و تریبون خود را در اختیار افرادی قرار دهیم که در عرصه‌های مختلف در حوزه امامزادگان تلاش می کنند.

وی با بیان اینکه این روند سبب معرفی افراد و بهره مندی از تجربیات آنها خواهد شد، افزود: در این ارتباط انتخاب برترین ها در قالب حوزه های نه‌گانه انجام خواهد گرفت. به همین منظور بنا داریم بقعه، هیات امنا، خدام ثابت و افتخاری، رسانه و تبلیغات، نهادهای همکار، هیات مذهبی مستقر در بقاع متبرکه، پژوهشگر، هنرمندان و معماران و مبلغ برتر را انتخاب کرده تا مورد قدردانی قرار گیرند.

معممی مقدم افزود: دبیرخانه نسبت به احصا و تدوین شاخص های هر کدام از حوزه های نه‌گانه اقدام کرده است.

به گفته وی، برای انتخاب بقعه برتر، شاخص های فرهنگی، مذهبی، عمرانی، زیربنایی، اقتصادی، مدیریتی و اجتماعی به عنوان زیرمجموعه قرار دارند.

وی گفت: زیرمجموعه شاخص های فرهنگی و مذهبی، اجرای برنامه های فرهنگی، مذهبی، قرآنی و جذب مشارکت‌های مردمی در برنامه های فرهنگی مانند مسابقات قرآنی است.

وی افزود: در شاخص های عمرانی برای انتخاب بقعه برتر وضعیت فیزیکی بقعه، داشتن امکانات رفاهی برای زائران و در شاخص مدیریتی، نحوه مدیریت موقوفات وابسته به بقعه، شفافیت مالی، جذب خیرین و مشارکت‌های مردمی و همچنین شاخص های اجتماعی بقعه برتر شامل ارتباط موثر با جامعه محلی، جذب گردشگر محلی و ارائه خدمات اجتماعی و مشاوره مد نظر قرار می گیرد.

به گفته وی، کمک به نیازمندان در شاخص تبلیغات، داشتن وب‌سایت و فعالیت در فضای مجازی و پوشش رسانه ای مناسب در برنامه ها، از جمله مصادیق عناوینی است که بقعه برتر را بر اساس آن انتخاب می کنیم.

مدیرکل فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: برای انتخاب هیات امنای برتر نیز ۶ عنوان اصلی و ۲۰ مصداق تعریف شده است.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز گفت: همایش ملی بزرگداشت امامزادگان و تجلیل از برترین ها در این حوزه، اقدام بسیار مهمی است و در بحث بقاع متبرکه افرادی که کارهای شاخص انجام داده اند شناخته و معرفی می شوند.

حجت الاسلام محمد نوروزپور بیان کرد: هدف از اعطای نشان خادمی این است که در افرادی که در نقاط مختلف کشور در حوزه بقاع متبرکه فعال هستند انگیزه ایجاد شود.

وی با بیان اینکه اقدامات فاخر و ماندگاری تاکنون در بقاع متبرکه انجام شده که دیده نشده و باید به عنوان نمونه و الگو معرفی شود، افزود: با توجه به نام گذاری امسال با عنوان سرمایه گذاری برای تولید می خواهیم بگوییم می توانیم از ظرفیت بقاع متبرکه برای تحقق شعار سال بهره ببریم و در این ارتباط اقداماتی که در این زمینه صورت گرفته و افراد اثرگذار در این حوزه معرفی می شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه نیز در ادامه این نشست در خصوص برنامه ریزی همایش ملی بزرگداشت امامزادگان که امروز ۱۹ فروردین با حضور مدیران کل و روسای ادارات در محل سازمان اوقاف برگزار شد سخن گفت.

حجت الاسلام غلامرضا عادل با بیان اینکه در آستانه رویداد مهم دهه کرامت هستیم که نقش سازمان اوقاف در این رویداد، بسیار پررنگ است، گفت: دهه کرامت با ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) در اول ذی القعده آغاز می شود و در ۱۱ ذی القعده نیز با ولادت امام رضا(ع) پایان می پذیرد و در این ایام، روز ملی بزرگداشت امامزادگان مانند روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی(ع) و روز بزگداشت حضرت صالح بن موسی الکاظم(َع) را پیش رو داریم.

وی تصریح کرد: همایش ملی امامزادگان با هدف بیان دستاوردهای خادمان بقاع و امامزادگان در خدمات فرهنگی، اجتماعی، قرآنی و سرمایه گذاری و بیان ظرفیت های امامزادگان و تجلیل از افرادی که در سطوح مختلف فعالیت داشته اند، برگزار می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه