English

مدیر مرکز مشاوره حوزه علمیه قزوین:

قدر و منزلت انسانها با عمل صالح سنجیده و ارزیابی می شود

مدیر مرکز مشاوره حوزه علمیه قزوین گفت: قرابت داشتن با بزرگان موجب کسب منزلت و جایگاه برای انسانها نمی شود بلکه مهمترین ملاک سنجش و ارزیابی و رسیدن به قرب الهی داشتن عمل صالح و تقوای الهی است.

قدر و منزلت انسانها با عمل صالح سنجیده و ارزیابی می شود
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، بمناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت هفته بسیج مراسم زیارت عاشورا با حضور دکتر مسعود خواجه وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، معاونین، مدیران و کارکنان شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در این شرکت برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی محمدی مدیر مرکز مشاوره حوزه علمیه قزوین در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج اظهارداشت: بسیج نهادی مردمی است که نماد ایثار، گذشت و صبر بوده و توانسته در صیانت از ارزشهای انقلابی و اسلامی و نیز خدمت به مردم دستاوردهای ارزشمندی از خود برجا بگذارد.

وی اضافه کرد: امروز بسیج نهادی انقلابی و متکی به مردم است که توانسته در عرصه های مختلف با خدمت رسانی و تلاش مضاعف در حل مشکلات کشور تاثیرگذار باشد.

حجت الاسلام محمدی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آموزه های قرآن کریم انسان ها با معیار تلاش و عملکردشان سنجیده می شوند و قدر و منزلت آنها با میزان کوششی است که از خود نشان می دهند و نسبت داشتن با بزرگان نمی تواند موجب فخر و یا موقعیتی برای آنها شود.

وی بیان کرد: قرآن کریم در این زمینه مصداقهای روشنی دارد مثلا در مورد پسر نوح ندا رسید چون عمل غیر صالح انجام داده در زمره خاندان پیامبر نبی محسوب نمی شود و نمونه های زیادی در مباحث دینی هم داریم مبنی بر این که یهودی، نصرانی و حتی امت پیامبر(ص)هم برکسی برتری ندارند و این مزیت فقط به انجام عمل صالح است و معیار وملاک در آفرینش نیز عمل انسانهاست.

این استاد حوزه یادآورشد: به فرموده حضرت علی (ع) کسانیکه اعمالی شبیه به انبیاء دارند مقرب ترند، منظور از قرب، فقط نزدیکی خانوادگی نیست و هرگز قرابت برای انسان شرافت و جایگاه نمی آورد بلکه رفتار و اعمال و ایمان افراد تعیین کننده است چنانچه خداوند در قرآن کریم ابولهب عموی پیامبر(ص) را نفرین می کند و به قرابت کاری ندارد اما شخصی مانند سلمان فارسی به مقامی می رسد که پیامبر(ص)می فرمایند سلمان از اهل بیت ما است.

حجت الاسلام محمدی گفت: همچنین شخصیتی مانند ابولهب شاید شرایط قرابت با رسول خدا را دارد اما ویژگی های واقعی شرافتی را ندارد و این نسبت خانوادگی به این فرد اصالت و منزلت نمی دهد.

وی اظهارداشت: در قرآن کریم منظور از اولو الارحام کسانی هستند که قرب معنوی دارند و در آیاتی دیگر کسانی که از ابراهیم تبعیت می کنند را دارای قرب معنوی می داند و نسبت خواهر و برادری و فرزندی با ابراهیم عامل قرابت محسوب نمی شود.

محمدی اضافه کرد: باید دانست که ملاک اصلی در این عرصه داشتن تفکر واندیشه و شیوه ابراهیمی و اطاعت از پروردگار است به طوری که فردی مانند اویس قرنی عمل به قول پیامبر را که اطاعت از فرمان مادر بود را بر دیدار پیامبر(ص) ترجیح می دهد و منزلت پیدا می کند.

وی گفت: اگر از نزدیکان پیامبر باشی ولی با رسول خدا در رفتار و منش و گفتارت دشمنی کنی، گویی هیچ نسبتی با ایشان نداری و مقرب محسوب نمی شوید.

این استاد حوزه تصریح کرد: پیامبراکرم (ص) فرمودند: کسانیکه اطاعت خداوند در وجودشان نیست از ما نیستند هر چند از فرزندان ما باشند و امام صادق(ع) نیز به فرزندشان اسماعیل فرمودند: برای خداوند معیار فقط عمل خوب و بد است و رسیدن شخصیتهایی چون حضرت فاطمه زهرا(س) وحضرت زینب کبری(س) به جایگاه رفیع تعالی وقرب الهی فقط عمل خود این بزرگواران است.

محمدی اضافه کرد: باید مراقب رفتار خود باشیم و بدانیم بهشت را به « بها می دهند» نه به «بهانه» و در این دنیا بایستی با اصلاح رفتار خود و عمل صالح و توجه به اخلاق دینی و انجام کارهای خداپسندانه و نیک در زمره اولیا و محبان الهی قرار گیریم.

در ادامه پس از قرائت زیارت عاشورا مراسم مداحی وذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) در سوگ حضرت زهرا (س) برگزار شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر