سرقت مسلحانه نافرجام مغازه طلافروشی
فرمانده انتظامی استان قم از دستگیری ۲ سارق مسلح یک مغازه طلافروشی در این استان خبر داد.
![سرقت مسلحانه نافرجام مغازه طلافروشی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/p3KyRqfFynaO/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4EIg89Eucg9/%D8%B3%D8%B1%D9%82%D8%AA+%D9%85%D8%B3%D9%84%D8%AD%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، سردار سید محمود میرفیضی اظهارداشت: مأموران گشت کلانتری ۲۰ فاطمی حین انجام مأموریت، شلوغی و تجمع افراد در جلوی یک مغازه طلافروشی را مشاهده و متوجه می شوند که مغازه مذکور مورد سرقت قرار گرفته و ۴ نفر سارق در حال فرار هستند.
وی افزود: در ادامه بلافاصله مأموران وارد عمل شده و با تلاش های صورت گرفته، ۲ سارق مسلح را دستگیر و ۲ تن نیز با یک دستگاه خودرو پراید مسروقه از محل متواری می شوند.
فرمانده انتظامی استان قم گفت: تحقیقات از افراد دستگیر شده هم اکنون در پلیس آگاهی استان در حال انجام و دستگیری ۲ سارق دیگر و همچنین دستگیری افراد احتمالی مرتبط با این پرونده نیز با جدیت در دستور کار کارآگاهان این پلیس قرار داشته که اخبار تکمیلی متعاقباً اعلام می شود.
ارسال نظر