گردشگری مجانی در مازندران باید ممنوع شود
یک کارشناس مدیریت شهری گفت: نتیجه حضور میلیونی گردشگران در مازندران نباید صرفا زباله و تبعات زیست محیطی باشد و مسافران شمال مانند بسیاری دیگر از شهرهای کویری باید هزینه سفر به شمال و آلودگی های گوناگونی را که ایجاد می کنند، پرداخت کنند.
به گزارش خبرگزاری موج، سید غلامرضا بنی احمد(علمدار ساروی) در مورد استقلال مالی و پویایی اقتصادی شهرداری ها، اظهار داشت: یکی از مهمترین عوامل اخذ عوارض از ورود گردشگران به مازندران و به ویژه شهر ساری است.
وی بیان داشت: نتیجه حضور میلیونی گردشگران در مازندران نباید صرفا زباله و تبعات زیست محیطی باشد و مسافران شمال مانند بسیاری دیگر از شهرهای کویری باید هزینه سفر به شمال و آلودگی های گوناگونی را که ایجاد می کنند، پرداخت کنند.
این کارشناس مدیریت شهری افزود: یکی دیگر از روشهای پویایی اقتصادی هم تعطیل شدن پنج شنبه ها در شمال همزمان با تهران است و مازندران و ساری نباید هزینه سر ریز مسافران تهران را بدون هیچ فایده ای پرداخت کند.
بنی احمد از آماده کردن طرح سی دی اسبرای شهر ساری سخن گفت و اظهار داشت با پیاده سازی این طرح تحول عظیمی در گردشگری مازندران و شهر ساری ایجاد خواهد شد.
وی در ادامه گفت: استاندارد سازی یکی از مهمترین مباحثمربوط به علم مدیریت در جهان است که تاثیر شگرفی بر بالا رفتن بهره وری در سیستم های مدیریتی دارد.
این کارشناس مدیریت شهریخاطرنشان کرد: به عبارت دیگر بدون استاندارد هیچ هدفی در راستای توسعه محقق نخواهد شد و جالب اینجا است که استاندارد یعنی حداقل هایی که باید برای به دست آوردن محصول – نتیجه با کیفیت لحاظ شود.
بنی احمد(علمدار ساروی) گفت: در دنیای امروز برخی از کمپانی های مهم صنعتی و خدماتی گام را فراتر نهاده و خود مرجع استاندارد هستند اما بسیاری از شرکت ها برای اینکه بتوانند محصول یا خدمات با کیفیت ارائه دهند مجبورند تا به دستورالعمل های استاندارد مراجعه کنند.
وی افزود: روش های استاندارد از مستند سازی شروع می شود و تا پایش و اقدام اصلاحی ادامه می یابد و همه این اقدامات در راستای رسیدن به خروجی قابل قبول و با کیفیت است و جایی که مصرف کننده نهایی باید آن را تایید کند.
این کارشناس مدیریت شهریتصریح کرد: در مباحثمرتبط با علوم شهری، مصرف کننده نهایی شهروندان یک شهر هستند که با زندگی در آن محیط تبدیل به شهروندان مطالبه گر شده و با بالا بردن سطح توقعات خود مسئولان و دست اندرکاران را مجبور به بازنگری در روش ها می نمایند.
بنی احمد(علمدار ساروی) در پایان اظهار کرد: استاندارد سازی زیرساخت پیشرفت است و اگر فعالیت ها وخدمات استاندارد نباشند نخواهند توانست مجموعه مدیریت را به اهداف خود برسانند.
ارسال نظر