English

صنعت برق مازندران دستگاه برتر در ارائه خدمات در جشنواره شهید رجایی شد

حسین افضلی با اشاره به اینکه رشد مصرفی برق مازندران نسبت به سایر استان‌های کشور متفاوت است، گفت: صنعت برق مازندران به عنوان دستگاه برتر در ارائه خدمات در جشنواره شهید رجایی شد.

به گزارش خبرگزاری موج، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با تأکید بر اینکه در آمل به دلیل وجود مراکز صنعتی و تولیدی افزایش در پیک مصرف و تشدید آن را شاهد هستیم، تصریح کرد: باید تأمین مشترکان عادی و صنعتی با ارائه خدمات مطلوب انجام شود.

وی یادآور شد: طی سال‌های گذشته پروژه‌های بزرگ برق در آمل به بهره‌برداری رسیده است و امید داریم با طرح‌های پیش‌رو حداقل خاموشی را در تابستان آینده شاهد باشیم.

افضلی با اعلام اینکه راه‌اندازی ایستگاه ۶۳٫۲۰ کیلوواتی بابکان می‌توان در زمان حداکثر مصرف بسیار مؤثر باشد، ادامه داد: با وارد مدار شدن این ایستگاه از بار پست آلشرود کاسته شد.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت از ۱۵ مگاولت به ۳۰ مگاولت، یادآور شد: تقویت ولتاژ، تأمین ظرفیت‌ها و پایداری شبکه از مهم‌ترین اهداف این شرکت است تا خاموشی‌ها کاسته شود همچنین افزایش ظرفیت ترانسفورماتور از ۱۵ به ۳۰ مگاولت آمپر و نصب یک دستگاه کانکس و افزایش فیدرهای خروجی ایستگاه از پنج فیدر خروجی به هشت فیدر خروجی تاثیر بسزایی در ارتقای ظرفیت برق شهرستان آمل دارد.

افضلی با اشاره به اینکه با ایجاد این ایستگاه در مدت ۲۰ روز یک خط سه مداری ایجاد شد، بیان کرد: آمل در سال ۹۶ از لحاظ ارتقای شبکه‌ای بیمه می‌شود همچنین باید خط کابلی از ایستگاه آمل ۱ ایجاد شده تا به مجاورت امور توزیع در مرکز شهر انتقال یابد و میزان تغذیه تغییر داشته باشد و ظرفیت ۴۰ مگاآمپر دایر شود.

وی با اشاره اینکه باید خط برق آمل ۱ و آمل ۴ دایر شده و ظرفیت تأمین خطوط سوم تا پنجم مهیا شود، گفت: هم‌اکنون زمین برای ایجاد ایستگاه تهیه شد تا کمکی بر افزایش ظرفیت تغذیه این شهرستان شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با اشاره به اقدامات تولید و احداثایستگاه‌های ۲۵ مگاواتی تا ۵۰ مگاواتی از دیگر برنامه‌ها در آمل است، ادامه داد: با اجرای عملیات نیروگاه ۲۵ مگاواتی جنب ایستگاه ۶۳ کیلوولتی منطقه آلشرود تا پایان سال جاری اقدام مهمی برای ظرفیت‌سازی تولید برق ایجاد می‌شود.

این مسوول افزود: در روز ۲۵ مرداد امسال خاموشی‌های مکرر در آمل داشتیم البته با توجه به اینکه خط ۴۰۰ مگاوات از نیروگاه نکا به سمت تهران تمام بار استان را بر دوش دارد که برای رفع مشکلات ورود و خروج انجام شد.

افضلی با اشاره به اینکه با جابجایی کابل به نوعی اقدامی بر پدافند غیرعامل شد تا یک ایستگاه بین شهرهای ساری و قائمشهر دایر شود، افزود: ایستگاه بین آمل و ساری نیز با اعتباری بیش از ۸۵ میلیارد تومان دایر شده که به میزان ۳۲۰ مگاوات کاهش خاموشی را داشتیم در حالی که مصرف کل شهرستان آمل در بخش‌های صنعتی، خانگی و تجاری به ۳۱۰ مگاوات می‌رسد که ایت ایستگاه به اندازه مصرف این شهرستان برای تأمین انرژی مازندران مفید است.

وی با اعلام تقویت یک دستگاه ترانسفورماتور در ایستگاه ۴۰ شهید آمل با هزینه‌ای بیش از ۶ میلیارد تومان، ادامه داد: این ایستگاه دارای ظرفیت ۱۶۰ مگاوات شده در این بخش ۷۰ مگاوات افزایش ظرفیت انجام شد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان با اعلام اینکه احداثنیروگاه ۵۰۰ مگاواتی آمل با هزینه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مهم‌ترین اقدامات در مازندران است، گفت: این مهم به تصویب مسؤولان کشور رسیده و منطقه مورد نظر برای ایجاد آن شناسایی شد.

این مسوول افزود: برای ایجاد این مهم منتظر تأییدیه نهایی مسئولان حفاظت از محیط زیست مازندران و سازمان حفاظت از محیط زیست کشور هستیم همچنین فرماندار ویژه امل نیز می‌تواند با پیگیری لازم حمایت ویژه‌ای انجام دهد.

افضلی گفت: با بهره‌برداری از ایستگاه ۵۰۰ مگاواتی مشکل خاموشی برق در بخش‌های تولید، صنعت و خانگی به طور کامل حل می‌شود.

وی با عذرخواهی از مردم مازندران به دلیل قطعی اخیر برق در یکی از روزهای گرم تابستان، بیان کرد: صنعت برق مازندران امسال به عنوان دستگاه برتر در ارائه خدمات در جشنواره شهید رجایی شد.

 
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه