به فن سالاران اعتماد کنید و ترکیبی رای دهید
یک فعال اجتماعی شهر بابل اظهار داشت:بدون شک پارلمان شهری که نهاد سیاست گذاری،برنامه ریزی و نظارت است جای متخصصان و فن سالاران است.
به گزارش خبرگزاری موج،ایرج نیازآذری بیان داشت:شورای اسلامی شهر باید بر مجموعه ای از برنامه ها،روندها و اقدامات مدیریت شهری نظارت کند که عمدتا ماهیت تخصصی دارند و بطور طبیعی کسی می تواند نظارت موثری انجام دهد که خود، یک یا چند دوره اجرای آن فعالیت را تجربه کرده باشد تا بتواند از لحاظ ادراکی و مهارتی بر پیچیدگی های آن بخش مسلط باشد.
وی افزود:وقتی به مجموعه ایی از جریان کار و روندهای مدیریت شهری و کمیسیون های شورای اسلامی شهر توجه می کنیم به دانش، تخصص وتجربه در حوزه های شش گانه زیر بیشتر از سایر گروه های دانشی و تجربی نیاز داریم:
۱_ مدیریت و برنامه ریزی شهری
۲_ مدیریت بودجه وبرنامه ریزی مالی و اقتصادی
۳_ امور حقوقی و اداری وفنآوری
۴_ گروه معماری و شهرسازی و امور زیربنایی
۵_ امور فرهنگی و اجتماعی و آموزشی
۶_ ترافیک و مدیریت حمل و نقل شهری
این فعال اجتماعی و فرهنگی گفت:هم اکنون افراد متعددی با سوابق تحصیلی و تجربی مختلف در انتخابات شورای اسلامی شهر ثبت نام نمودند اما زمانی شورای شهر کارآمد و موفق خواهیم داشت که ترکیبی از تخصص ها و مهارتهای مورد نیاز مدیریت شهری کنار هم باشند که هم بتوانند اقشار و گروه های مختلف شهری را در شورا نمایندگی کنند و هم تخصص های مورد نیاز کمیسیون های مختلف شورا را بر آورده سازند.
وی گفت:تامین تخصص های مورد نیاز شورای اسلامی شهر مستلزم رای ترکیبی شهروندان است.
نیازآذری افزود:بدین منظور پبشنهاد می کنم شهروندان گرامی جدولی تهیه نمایند و متناسب با تخصص های پیش گفته افراد مورد نظر خود را انتخاب کنند تا تعادل و توازن رشته ای و تخصصی در اعضای شورا برقرار شود.
وی گفت: بدلیل محدودیت انتخاب شوندگان (۹ نفر و کمتر در شهرهای استان مازندران) امکان نامبردن همه گروه های دانشی و مهارتی میسر نیست و بطور طبیعی در میان نامزدان شوراها هستند افرادی که همزمان چند مهارته هستند و ترکیبی از مهارتهای لازم را داشته باشند.
نیازآذری اظهار کرد:امیدوارم با دقت نظر شهروندان گرامی دانش آموختگان رشته های علوم پایه و فنی و مهندسی و همچنین علوم اداری که دارای مهارتهای تجربی بیشتری هستند به شورای شهر راه یابند.
وی گفت:علاوه برآن انتخاب و توازن جنسیتی هم لازم است به نوعی که متناسب با فراوانی،اقشار و گروه های مختلف جامعه و با لحاظ نمودن تخصص های مورد نیاز از ظرفیت مدیریتی و مشورتی بانوان نیز استفاده شود.
این فعال اجتماعی در ادامه افزود: آنچه که در این قلم برآن تاکید شد یک روی سکه الزامات ورود به شورای شهر است که یقینا شهروندان گرامی به روی دیگر سکه و ویژگی هایی نظیر پاکدستی،تعهد،سلامت اخلاقی، تفکر_شورایی،میل به کار گروهی،سعه صدر، وجدان کاری،شجاعت و درایت را مد نظر خواهند داشت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر