انتقال روزانه ۳۰ تن زباله از محمودآباد به آمل
رئیس اداره محیط زیست محمودآباد گفت: معضل اصلی این شهرستان زباله بوده که روزانه ۳۰ تن از زبالهها با تعامل شهرداری به محل دپوی زباله آمل منتقل میشود.
به گزارش خبرگزاری موج، یاسر سالار اظهار کرد: در دو دهه قبل عبارت حفظ محیط زیست به گوش ما هم نخورده بود اما با رشد چشمگیر جمعیت و مصرف بی اندازه از منابع و انرژی عادت مصرف ما تغییر نکرده است.
وی افزود: تغییر دادن سخت و دشوار است ولی با آموزش صحیح به فرزندان و نسل جوان که به دنیای مجازی و اطلاعات دسترسی دارند میتوان با آموزش بیشتر در مدارس برای حفظ محیط زیست گام برداشت.
رئیس اداره محیط زیست محمودآباد خاطرنشان کرد: از طریق طرح موفق همیار محیط زیست میتوانیم با استفاده از دانشآموزان و تشکلهای زیست محیطی روزنهای برای حفظ آینده محیط زیست سرمایهگذاری کرد.
این مسؤول یادآور شد: وقتی بحث توسعه پایدار میشود یعنی زمانی این اتفاق میافتد که توسعه همهجانبه باشد نه در یک بخش خاص مثلا وقتی درآمد سرانه یک کشور بالا برود به تنهایی کفایت نمیکند بلکه باید ملاحظات زیست محیطی همسو باشد.
سالار ادامه داد: چنانچه ملاحظات زیست محیطی لحاظ نشود توسعه محکوم به شکست میشود چون اثرات مخرب زیست محیطی در بلند مدت نمایان میشود و موجب بالا رفتن هزینه درمان بیماران کشور میشود.
وی درباره اقدامات اداره محیط زیست در محمودآباد گفت: با تلاش مسؤولان شهرستانی این اداره در سال ۱۳۹۱ راهاندازی شد و هم اکنون با پیگیری مسؤولان حدود ۸۰ درصد از سیستم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی تشبندان به اتمام رسیده است.
رئیس اداره محیط زیست محمودآباد افزود: معضل اصلی محمودآباد زباله بوده که روزانه ۳۰ تن از زبالهها با تعامل شهرداری به محل دپوی زباله آمل منتقل میشود که بخشی از این زباله در محل دپوی آن در کنار ساحل سوزانده میشود که نیروهای ما بازدید مستمر از این مکان دارند.
این مسوول تصریح کرد: برنامه دیگر ما حفظ گونههای پرندگان مهاجر در فصل زمستان بوده که با فعالیت تمام وقت از این پرندگان بهویژه تالاب قوی سرخ رود حفاظت انجام میشود.
سالار درباره نامگذاری روز زمین اظهار کرد: این برنامه از سال ۱۹۶۹ میلادی توسط فردی بنام مک لونل به سازمان ملل ارائه شد که همه ساله در سراسر دنیا مراسمی در این باره برگزار میشود و شعار امسال همه با هم به سوی زمین پاک است.
وی در پایان گفت: درک مسائل محیط زیست برای اذهانی که امور را از دریچه تنگ منافع خصوصی یا سوداگری صرف مینگرد آسان نیست به همین دلیل آموزش عمومی مردم در زمینه محیط زیست باید در دستور کار رسانهها و مراکز تبلیغی قرار گیرد تا از این طریق نگرش آنها را نسبت به طبیعت اصلاح کرد.
ارسال نظر