گرمای تنور انتخابات در مازندران/ صف فرمانداران برای ورود به شورا
پایان اردیبهشتماه برگ زرین دیگری از مردم ایران و مازندران رقم میخورد و تنور انتخابات همپای بهار رو به گرم شدن است.
به گزارش خبرگزاری موج، با شروع تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، حال و هوای مازندران هم انتخاباتی شد و روزبهروز تنور انتخابات در استان رو به گرم شدن است و در حاشیه فعالیت ستادهای انتخاباتی مربوط به داوطلبان ریاست جمهوری، برخی نامزدهای شوراهای اسلامی نیز زیرپوستی و بهصورت چراغ خاموش فعالیت خود را آغاز کردهاند.
تشکیل کانالهای تلگرامی و مجاری، نشستهای هماندیشی شبانه و روزانه، شرکت پررنگ در محافل و مجالس مذهبی ازجمله ترحیمها، چاپ اقلام تبلیغی و ... ازجمله شیوههایی است که برخی کاندیداهای شوراها در مازندران در پیشگرفتهاند.
از مجموع بیش از ۱۸ هزار داوطلب شوراها در پنجمین دوره فعالیت، بیش از ۱۶ هزار نفر تأیید صلاحیت شدند و هزار و ۲۲ نفر رد صلاحیت شدند که در بین این دسته، برخی اعضای فعلی شوراهای اسلامی شهر و روستا دیده میشوند.
در شهر آمل که حدوداً ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد ۱۴۳ نفر داوطلب انتخابات شورای اسلامی شهر آمل شدند که ۱۱ نفر از حضور در انتخابات انصراف دادند و بقیه داوطلبان برای تصرف ۹ صندلی شورای اسلامی شهر آمل تمام تلاش خود را میکنند.
در این بین اگر به سوابق تحصیلی و شغل این داوطلبان بخواهیم نگاه کنیم اکثر داوطلبان از قشر جامعه فرهنگیان و بازنشستگان دیگر ادارات هستند که حضور دو فرماندار سابق شهرستان آمل بسیار قابلتوجه و رقابت بین افراد را پرشورتر کرده است.
یکی از شهروندان آملی با اشاره به خصوصیات عضو شورا گفت: عضو در کنار تعهد اخلاقی باید تخصصهای لازم را داشته باشد وهر این دو در کنار هم لازم و ملزوم هستند.
محمد اسدی ادامه داد: همچنین داوطلب شورایی در حوزه عمرانی و فرهنگی تخصص باید داشته باشد و موضوع مهمتر نگاه حقوقی و تسلط به حقوقی شهروندان که شورا پل مدیریتی است.
محمدی دیگر شهروند آملی با اشاره به اینکه افراد متخصص دلسوز در شورا ورود پیدا کند و نه اینکه نگاه به درآمد شهرداری داشته باشد.، ادامه داد: یک عضو شورای باید دلسوز مردم و با دغدغه وارد ساختمان شورای شهر شود.
وی گفت: برنامه بهاندازه کافی در شورا و شهرداری وجود دارد و اگر همان برنامهها را به مرحله اجرایی برسانند بسیاری از مشکلات شهر حل خواهد شد.
شهروند دیگری بابیان اینکه تبلیغات زودهنگام در اکثر شهرها شروعشده است افزود: آمل جزو شهرهای سرمایهدار و صنعتی بهحساب میآید و ناخودآگاه توسط داوطلبان هزینههای زیادی برای شورا خرج میشود و به دلیل عدم وجود احزاب برای معرفی داوطلبان خاص، این افراد مجبور به معرفی خود از راههای مختلف هستند.
یکی دیگر از شهروندان آملی گفت: داوطلبان بیشتر به فکر همه نقاط شهر باشند زیرا از تمام نقاط شهر به آنان رأی میدهند، اما متأسفانه تنها در زمان انتخابات به فکر خیابانها میشوند تا کوچهها را آسفالت کنند.
شهروند دیگری معتقد است، یک عضو شورا دنبال باندبازی نباشد و برای خدمت به مردم وارد ساختمان شورا شود زیرا بسیاری از افراد به دلیل سمت در سازمانها و عضویت در مادههای مختلف مانند ماده ۱۰۰ وارد شورا میشوند تا منبع درآمدی برای خود کسب کنند.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران، از تأیید صلاحیت ۱۶ هزار ۵۹۹ نفر از داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا مازندران خبر داد و گفت: هزار و ۲۲ نفر از داوطلبان رد صلاحیت شدند.
جعفر قمی، تعداد کل داوطلبین پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای مازندران را ۱۸ هزار ۲۷۴ نفر برشمرد و افزود: تا این لحظه، تعداد ۱۶ هزار ۵۹۹ نفر تأیید صلاحیت شدند.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر