اجرای طرح آبیاری تحت فشار در ۷۰۰ هکتار از اراضی قائم شهر
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر گفت که طرح آبیاری تحت فشار پارسال در ۷۰۰ هکتار از اراضی باغ های این شهرستان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری موج، فرزین فرهادی مبلغ هزینه شده برای اجرای این طرح را ۲۱۰ میلیارد اعلام کرد .
وی گفت : هزینه اجرای طرح آبیاری تحت فشار را دولت به صورت بلاعوض به باغداران پرداخت می کند.
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر یکی از برنامه های جدی دولت را تامین آب و ایجاد سیستم نوین آبرسانی در باغ های مرکبات اعلام کرد و گفت که در حال حاضر جهاد کشاورزی به ازای هر یک هکتار باغ ، بیش از ۸۰ میلیون ریال کمک بلاعوض به باغداران می دهد.
فرهادی با بیان اینکه کشور ایران یک کشور نیمه خشک محسوب می شود ، افزود : حفظ منابع آب موجود یکی از دستورات دولت تدبیر و امید است تا بتوانیم این مشکل راحل کنیم .
وی همچنین به اشتغال واحدهای کوچک روستایی در این شهرستان اشاره کرد و گفت که هم اکنون یکهزار و ۲۰۰ نفر از زنان روستایی در قالب ۳۵ صندوق خرد گردآوری شده اند که برای فعالیت آنها جهاد کشاورزی از لحاظ اقتصادی و راهبردی کمک هایی را انجام داده است .
مدیر جهاد کشاورزی قائمشهر توضیح داد : زنان روستایی به عنوان نیمی از جمعیت تولید کننده کشور محسوب می شوند که نقش عمده ای در اقتصاد کشور دارند و می توانند کمک ارزشمندی به اقتصاد خانواده داشته باشد .
فرهادی همچنین با بیان اینکه سال گذشته در راستای حمایت از ایجاد طرح های زیربنایی بیش از ۶۰ میلیارد ریال در راستای طرح های عمرانی هزینه شده است ، افزود : این طرح ها شامل احداث ۴۰ کیلومتر کانال آب رسانی ، هشت حلقه چاه کشاورزی تجهیز و عملیات تجهییز و نوسازی اراضی در ۶ روستا این شهرستان بوده است .
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر