مازندران دارای ۲۴ هزار و ۵۰۰ فعال قرآنی است
عباسعلی رضایی اظهار داشت: مازندران دارای ۲۴ هزار و ۵۰۰ فعال قرآنی در زمینههای تفسیر، قرائت، مفاهیم و حفظ است و باید این میزان در سالجاری دو برابر افزایش یابد.
به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به درک صحیح از مفاهیم قرآن کریم گفت: قرآن کریم، کتاب هدایت و داروی شفابخش و راهگشای ما انسانها در همه عرصهها و امورات زندگی است.
وی تصریح کرد: ما باید هم قرآن بخوانیم و هم قرآن را بدانیم و در مفاهیم و درک آن، تفکر و تعقل کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اشاره به شهدای مدافع حرم، افزود: اگر فرزندان غیور این مرز و بوم برای دفاع از حریم اهل بیت(ع) در کشور سوریه بر علیه تکفیریها به نبرد میپردازند و به شهادت میرسند به خاطر این است که آنان به قرآن عمل کردند و درک درستی از قرآن کریم داشتند.
این مسوول با اشاره به فرهنگ قرآنی در جامعه، ادامه داد: اگر فرهنگ قرآنی در جامعه ساری و جاری شود همه مشکلات و گرفتاریها حل میشود.
رضایی با اعلام اینکه قانون اساسی انسانیت، قرآن است، گفت: همه ما انسانها باید از قرآن کریم استفاده خوبی کنیم.
وی با بیان اینکه ایثارگران پیشقراولان قرآنی باشند، بیان کرد: خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و آزادگان باید در نشر و نهادینه کردن برنامههای قرآنی(تفسیر، قرائت، حفظ و …) پیشقدم بوده و در انتقال فرهنگ یادگیری قرآن کریم از یکدیگر سبقت بگیرند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اظهار کرد: هر روز یک صفحه از قرآن کریم را بخوانیم و کارهای خود را با قرآن شروع کنیم چرا که قرآن رمز موفقیت و حلال همه مشکلات است.
این مسوول با اشاره به فعالان قرآنی شاهد و ایثارگر، گفت: مازندران دارای ۲۴ هزار و ۵۰۰ فعال قرآنی در زمینههای تفسیر، قرائت، مفاهیم و حفظ است و باید این میزان در سالجاری دو برابر افزایش یابد.
رضایی ادامه داد: مازندران دارای ۱۷ حافظ کل قرآن کریم و ۲۵۰ پیشتاز قرآنی شاهد و ایثارگر است.
وی با اشاره به موفقیت قرآنی ایثارگران استان، تصریح کرد: خانوادههای معظم شاهد و ایثارگر مازندران در سال ۹۳ رتبه نخست کشوری و در سال ۹۴ رتبه دوم کشوری قرآنی را کسب کردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در پایان بر تقویت کلاسها و آموزشهای قرآنی در میان جامعه ایثارگری تأکید کرد.
ارسال نظر