کشاورزان در حاشیه مزارع خود اقدام به کشت جو کنند
فرزین فرهادی گفت: کشاورزان در حاشیه مزارع خود اقدام به کشت جو کنند تا به صورت یک سد، مانع از ورود حلزون به مزارع جلوگیری و خسارت حلزون فقط به گیاه جو وارد شود.
![کشاورزان در حاشیه مزارع خود اقدام به کشت جو کنند](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/PabRgWSrGB87/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-tK7l3iyT9D/%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%DB%8C+%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری بیان داشت: برای مبارزه با آفت حلزون علاوه بر استفاده از سموم اختصاصی، شخم زدن خاک نیز موجب به سطح آوردن تخم حلزون و کاهش جمعیت با مدفون شدن مواد گیاهی باعث کاهش مواد غذایی در دسترس حلزون ها می شود.
وی افزود: کشاورزان در حاشیه مزارع خود اقدام به کشت جو کنند تا به صورت یک سد، مانع از ورود حلزون به مزارع جلوگیری و خسارت حلزون فقط به گیاه جو وارد شود.
فرهادی از برگزاری کلاس ترویجی آموزشی حفظ کاربری در زمین های زراعی و باغی خبر داد و گفت: آشنایی بهره برداران با قوانین تغییر کاربری و چگونگی مراحل قانونی حفظ و تغییر کاربری مجاز زمین های های زراعی و باغی نقش بسزایی در ایجاد اشتغالزایی مولد و توسعه پایدار تولید کشاورزی دارد.
این مسئول تأکید کرد: آموزش قوانین تغییر کاربری و حفظ اراضی، عدم ساخت و ساز غیرمجاز در زمین های زراعی و باغی خارج از طرح هادی، عدم تفکیک زمین های زراعی، شرایط افراد واجد شرایط ساخت و ساز دارای مجوز، عدم کشت و زرع در اراضی بایر و دادن اخطار به صاحبان زمین، صدور مجوز با توجه به تعرفه موجود و چگونگی صدور آن، عدم دیوارکشی در اراضی شالیزاری و عدم تبدیل این اراضی به باغ باید حتما مورد توجه قرار گیرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر