محمد اسلامی؛
عضویت در کتابخانهها نباید نمادین باشد
محمد اسلامی با بیان اینکه عضویت در کتابخانهها نباید نمادین باشد، تصریح کرد: کتابدار باید تمامی اعضای کتابخانه مراوده داشته باشد و کتابدار خوب کتابداری ست که نگذارد خاک غربت روی کتابهایش بنشیند.
به گزارش خبرگزاری موج، استاندار مازندران با اشاره به اینکه روز کتاب و کتابخوانی و کتابداری حدیث دانایی است، تصریح کرد: توانستن برای عمل به آن چیزی که میدانید نیست بلکه نیازمند تقویت همه ظرفیتهای درونی است که به اسم استعداد در همه انسانها وجود دارد.
اسلامی گفت: مهمترین سوالی که در روز موعود همه انسانها در پیشگاه خداوند باید پاسخگوی ظرفیت استعداد، قدرت تفکر، قدرت تشخیص و قدرت تجزیه و تحلیل باشیم.
وی با بیان اینکه در عصر دانایی نیازمند آن هستیم که خوب یاد بگیریم، تصریح کرد: انسان برای یادگیری نیازمند خوب دیدن و خوب شنیدن است و همین پایه و اساس یادگیری است و نیاز به یاد گرفتن باید در ما به وجود بیاید.
استاندار مازندران با اشاره به اینکه تشویق به یادگیری را توسعه دهیم، عنوان کرد: باید کسب علم و دانش آگاهی، رشد و تعالی و شیوههای گوناگون یادگیری، مهارتافزایی در ما اتفاق بیافتد و به یادگیری توجه کنیم و چگونه یادگرفتن را یاد بگیریم.
این مسؤول با بیان اینکه نیاز به مطالعه باید در ما ایجاد شود، گفت: نباید کتاب و کتابخوانی و کتابخانه در محیط زندگی ما بیگانه و غریب باشد و باید هر روز بیشتر و قویتر از دیروز جایگاه و مرتبه پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: معمولا کتابها را به دلایل گونان زینت کتابخانه میکنیم ولی زحمت خواندن آن را به خودمان نمیدهیم و تنها قشر خاصی کتاب میخوانند فرهنگ کتابخوانی باید در همه قشرها رواج یابد.
اسلامی با بیان اینکه عضویت در کتابخانهها نباید نمادین باشد، تصریح کرد: کتابدار باید تمامی اعضای کتابخانه مراوده داشته باشد و کتابدار خوب کتابداری ست که نگذارد خاک غربت روی کتابهایش بنشیند.
استاندار اظهار کرد: اصناف، دانشآموزان، دانشجویان و اقشار جامعه باید به گونهای مطالعه وصل شوند نه اینکه شرایط بگذاریم احتیاج دشته باسند با شرایطی بگذاریم که کتاب خواندن برای همه یک ضرورت شود.
این مسوول با اشاره به اینکه مازندران مملو از نیروهای با کفایت و تحصیل کرده است، عنوان کرد: مهمترین ذخیره این استان نیروی انسانی است مازندران بیشترین آمار تحصیلکرده را در استانهای کشور دارد و میتواند در کتابداری، کتابخوانی، خلاصهنویسی، ارتقای قابلیت خوب دیدن و خوب گوش کردن و تحلیل کردن شاگرد اول باشد.
ارسال نظر