قانون خدمت به روستاها در مجلس نوشته شد
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس با اشاره به اینکه قانون خدمت به روستاها را در مجلس نوشتیم، عنوان کرد: در گذشته هزاران تن قیر رایگان را افراد خاص میگرفت و منافعش را میبردند.
به گزارش خبرگزاری موج، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه مجلس دو وظیفه اصلی یعنی قانوننویسی و نظارت بر اجرای آن دارد، افزود: بیکاری و اشتغال یکی از بزرگترین دغدغههای کشور است و در بیشتر خانوادهها فرد بیکار دیده میشود به طوری که سالانه ۷۵۰ هزار نفر تحصیلکرده بیکار به جامعه اضافه میشود.
نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در اواخر مجلس نهم قانون رفع موانع تولید و جذب سرمایهگذار نوشته شد ولی اجرای این قانون موفق نبود و یا دستگاههای اجرایی خوب عمل نمیکنند یا مجلس نظارت مناسبی ندارد.
این مسؤول با اشاره به اینکه تا چرخ کارخانجات و تولید نچرخد و به حرکت نیاید مشکل اشتغال حل نمیشود، تصریح کرد: در سال گذشته در راستای همین قانون و به منظور تقویت بخش تولید480 میلیارد تومان از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران به کارخانجات داده شد تا چرخ صنعت به حرکت درآید و از استاندار سابق خواستیم تا به ما آمار بدهد که چند کارخانه از طریق این تسهیلات فعال شدند و این تسهیلات چه تأثیری داشت ولی گهگاهی تسهیلات آن چنانی داده شد ولی معلوم نیست به چه کسی داده شد.
وی با اشاره به اینکه قانون خدمت به روستاها را در مجلس نوشتیم، عنوان کرد: در گذشته هزاران تن قیر رایگان را افراد خاص میگرفت و منافعش را میبردند و الان که کوچه و پس کوچهها سریع آسفالت میشود به خاطر جلوگیری از رفتارهای منفعت طلبانه بود.
احمدیلاشکی با تأکید بر اینکه نماینده مجلس باید دنبال کارهای کلان باشد، افزود: مباحثی مانند کوچه و پسکوچهها و شهر مربوط به شهردار، فرماندار، بخشدار، دهیار و سایر دستگاههای اجرایی و خدماتی است و باید انجام دهند و این امری طبیعی است ولی متأسفانه گهگاهی توپ داخل زمین نماینده انداخته میشود ولی اگر جایی هم نیاز شد که نماینده باید به مدیر شهرستان عدهای تذکر جدی بدهد باید این کار را بکند.
وی از پیگیری و اجرایی شدن سه پروژه زیربنایی انتقال آب از روستاهای «دلیر» و «ناتر»، نیروگاه 460 مگاواتی برق و آزادراه تهران شمال برای حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت خبر داد و گفت: پروژه انتقال آب جزء پروژه 215 دولت مصوب شد و در ردیف 23 قرار دارد و 300 میلیارد تومان اعتبار دولتی هم برای آن در نظر گرفته شد و کلنگزنی آن با حضور مسؤولان مربوطه کشوری به زمین زده شد و در حال اجرا است.
نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتقال آب از روستاهای «دلیر» و «ناتر» که زلالترین و پاکترین آب است و در کتابچه رسمی دولت دارای کد شد، اظهار کرد: این پروژه بسیار بزرگ، مشکل آب شرب شهرهای مرزنآباد، چالوس، نوشهر، هچیرود، شهرکهای منطقه و 129 روستای این مناطق را حل میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات برق حوزه انتخابیه خود پرداخت و تصریح کرد: با یک برف معمولی و چند سانتیمتری، برق قطع میشود و بعضاً آب منازلی که به برق وابسته است قطع میشود چون برق در منطقه ما تولید نمیشود و بنابراین پروژه احداث نیروگاه 460 مگاواتی برق نوشهر در دستور کار قرار گرفت.
احمدیلاشکی با اشاره به اینکه تجهیزات این نیروگاه از اروپا خریداری و سپس از طریق «ولگا» به بندر نوشهر و نیروگاه برق منتقل شد، تأکید کرد: تلاش داریم تا مدار فاز گازی نیروگاه 460 مگاواتی برق نوشهر با تولید 300 مگاوات برق در اواسط بهار 97 وارد مدار شود و مابقی قسمت غیرگازی هم که 164 مگاوات است ظرف یکسال و نیم آینده تکمیل میشود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر