مدیرکل محیط زیست مازندران:
استفاده فراوان از سم و کود در مازندران یک قصه پرغصه در کنار کمآبی است
حسینعلی ابراهیمی کارنامی گفت: استفاده فراوان از سم و کود یک قصه پرغصه در کنار کمآبی و تنشآبی در مازندران است.
به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل محیط زیست مازندران استفاده فراوان از سم و کود را یک قصه پرغصه دیگری در کنار کمآبی و تنشآبی در مازندران عنوان و خاطرنشان میکند: این میزان سم و کود عامل بسیاری از بیماریها ازجمله سرطانها است و از طرفی به محیط زیست نیز آسیب میزند، در حوزه کشت برنج آب کم است و نمیتوان نسبت به کشت دوم برنج اقدام کرد، این کار نیز سبب از بین رفتن آب و خاک میشود، لذا هم باید رعایت کنیم و هم واقعیت را به مردم بگوییم.
ابراهیمیکارنامی اظهار میدارد: در حوزه آلودگی هوا شاید کمتر کسی به این موضوع توجه میکرد در مازندرانی که همه میگویند برای هواخوری برویم، شاهد آلودگی لحظهای هوا باشیم تا حدی که ذرات پی.ام ۲.۵(ذراتی با قطر حداکثر ۲.۵ میکرومتر) ۳ تا ۴ برابر استاندارد بوده است و عامل این وضعیت نیز بنزین بیکیفیت، استفاده از سوخت مازوت بیکیفیت در نیروگاه نکا و خشکشدن تالابها در عباسآباد، الندان و میانکاله است.
توزیع بنزین یورو چهار در مازندران
وی میافزاید: کارگروه کاهش آلودگی هوای مازندران نیز تشکیل شد که مصوباتی خوبی داشت ، براساس یکی از مصوبات از 12 اسفندماه در ساری بنزین یورو چهار توزیع شد و برای دیگر شهرهای بالای 200 هزار نفر نیز تصمیم داریم در نیمه نخست سال 97 انجام و نهایتاً تا پایان شهریورماه برای همه شهرهای مازندران، بنزین یورو چهار توزیع شود.
مدیرکل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه میگویند محیط زیست در برابر احداث پروژهها میایستد، تصریح میکند: برخی از پروژهها باید پیوست زیستمحیطی داشته و مفاد آن مشخص و در طول اجرا و بهرهبرداری رعایت شود، همه از پیوست زیستمحیطی سخن میگوییم اما وقتی متقاضی پافشاری میکند و میخواهد کار غیر قانونی هم انجام بدهد، عدهای میآیند و از آنها حمایت میکنند!
وی با اعلام اینکه قابلیتهای اراضی کشاورزی از بین رفته است، این سؤال را مطرح میکند که اگر شهرک صنعتی داریم پس پراکنده بودن صنایع چه معنایی دارد؟ اگر متخصص و ساماندهنده شهرکهای صنعتی در استان سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرکهای صنعتی است، چرا هر صاحب منصبی باید دخالت کند؟! چرا کارها متمرکز نیست و میخواهیم آن را با فشار پیش ببریم.
ابراهیمیکارنامی با تأکید بر اینکه باید فرآیندها را کوتاه کنیم، به انجام این کار در محیط زیست اشاره و اظهار میدارد: باید خود را جای ارباب رجوع بگذاریم، حتی از نظر ما بهتر است که متقاضی به محیط زیست نیاید و همان دستگاه صادرکننده مجوز از طریق سیستم کارها را انجام و نتیجه را ارائه دهد.
عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
ارسال نظر