سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:
برای نخستین بار در کشور پرورش ماهی در اراضی شالیزاری مازندران کلید خورد
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح ۲ منظوره کشت برنج و پرورش ماهی قزل آلا در قفس در آمل برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این طرح ها با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیارد ریالی در منطقه رستم دار محله دابودشت آمل آغاز شده است.
، بابک مؤمنی، اظهار داشت: همزمان با سفر اخیر شهرستانی استاندار مازندران به آمل طرح ۲ منظوره پرورش ماهی در قفس و در اراضی شالیزاری با هدف افزایش بهره وری آب و زمین برای اولین بار در شهرستان آمل و با گونه ماهی سردابی قزل آلای رنگین کمان آغاز شد.
وی ادامه داد: به لحاظ فنی به صورت نمونه برای اولین بار و ۲ منظوره یعنی۶ ماه اول سال کشت برنج و ۶ ماه دوم سال پرورش ماهی قزل آلا انجام می شود و برای این منظور ۶ سامانه که هر سامانه به صورت قفسهای چهارتایی کنارهم با چارچوب فلزی و تورهای پلاستیکی و با شناور هایی که جهت غذا دهی و نظارت بهم متصل شده است در زمین کشاورزی و شالیزاری در سطح ۲.۲هکتار و با تولیدی بالغ بر ۲۶ تن در سال احداث شده است.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: در مراحل اجرای این طرح رهاسازی بیش از ۶۲ هزار قطعه ماهی بعد از برداشت برنج انجام می شود.
وی افزود: در سفر شهرستانی استاندار مازندران به آمل، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار به عنوان نماینده ایشان این طرح را افتتاح و بازدید کرد که مجری طرح استمهال تسهیلات سرمایه در گردش متقاضی افزایش ظرفیت را درخواست کرد.
مؤمنی به بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران از مزرعه ۱۰ هکتاری کشت توت فرنگی رقم "سابرینا" در روستای شیرکاج اشاره و تصریح کرد: راه اندازی این مرکز ضمن ایجاد اشتغال فصلی بیش از یک هزار نفر بیش از ۴۰۰ تن این محصول را در سال دارد.
وی میزان سرمایه گذاری این طرح را بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این واحد تولیدی کشاورزی از جمله واحدهای شاخص و کارآفرین شهرستان به شمار می آید و تسهیلات با کارمزد پایین درخواست مجری این طرح است.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران بازدید از شرکت گوبنه البرز در زمینه پرورش گاو شیری و آمار دام طبرستان به عنوان مرکز اصلاح نژاد گاو "سمینتال" را از جمله برنامه های سفر اخیر شهرستانی استاندار مازندران به آمل برشمرد و عنوان داشت: شرکت گوبنه البرز دارای ۲۰۰ رأس دام مولد نژاد سمینتال و شرکت آمارد دام طبرستان با ۱۲ مولد خالص "سیمنتال ژنومیک" از خطوط خونی مختلف در حال تولید است.
وی گفت: در حال حاضر این شرکت توان پاسخگویی به کل نیاز اسپرم دام سیمنتال کشور را دارد و این امر موجب جلوگیری خروج قابل ملاحظه ای ارز از کشور می شود.
ارسال نظر