سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران:
خودروی برقی در جاده آزمایش شد
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: خودروی هیبریدی شده توسط دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل هیبریدی، برای نخستین بار در جاده با موفقیت آزمایش شد.
، احمد توکلی در بازدید از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و نشست با مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه، اظهار داشت: خودروی ایرانی که با تلاش دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با تلاش ۶ ماهه هیبریدی شده بود، با حضور کارشناسان برای نخستین بار در کشور وارد جاده شد و آزمایش جادهای این خودرو موفقیت آمیز بود.
وی با اشاره به این که دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حدود ۶ هزار دانشجو و برخورداری از ۶ دانشکده مهم، جزو دانشگاههای برتر کشور است، ادامه داد: این دانشگاه با داشتن دانشمندان یک درصد جهان فرصت مناسبی برای توسعه علمی و عملی حوزه صنعتی کشور است که در استان نیز با تاکید از ظرفیت این دانشگاه برای حدود ۱۵ صنایع بزرگ استان به کار گرفته شده است.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل را از لحاظ علمی پشتیبان بسیاری از دانشگاههای کشور دانست و گفت: حمایت از دانشگاهها در استان سیاستگذاری شده است تا در دولت سیزدهم شاهد رشد و بالندگی بیشتر علمی این دانشگاه صنعتی مطرح بینالمللی باشیم.
وی از به کارگیری و استفاده از ظرفیت دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برای پایان دادن به معضل پسماند استان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به سبقه علمی بالای این دانشگاه در حوزههای مختلف، توان مطالعاتی بالایی برای اجرای ساختار حکمرانی روستایی را دارند که از ظرفیت علمی و مطالعاتی آنها برای این بخش به ویژه طرحهای عمرانی و اقتصادی نیز استفاده خواهد شد.
توکلی با اشاره به اینکه بر اساس گزارش دانشگاههای استان و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مازندران پذیرای حدود هزار دانشجوی بینالملل است، بیان داشت: شکوفا کردن صنعت گردشگری آموزشی در استان تاکنون توجه چندانی نشده است که ظرفیت این بخش به توسعه گردشگری استان و بازشناسی توان علمی و دانشگاهی مازندران در سطح جهان کمک زیادی خواهد کرد و البته با توجه به برخورداری مازندران از دریا، از ظرفیت اقتصاد دریا پایه نیز استفاده خواهد شد.
وی با اعلام حمایت از دانشگاه صنعتی بابل اظهار داشت: پیوند بین علم و صنعت از منویات رهبر معظم انقلاب است و باتوجه به فضای باز ایجاد شده در دولت حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برای به کار گیری از ظرفیت دانشگاهها، استانداری مازندران حلقه واسط بین دانشگاه و صنعت خواهد شد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه اساسنامه پژوهشکده مطالعاتی استان مازندران کاربردی است و برای اجرایی شدن آن در تلاش هستیم، اظهار داشت: آئین نامه اجرای سیاستهای پژوهشکده تدوین خواهد شد تا مطالعات خدمات زیر بنایی و روبنایی جامعه به صورتی علمی محقق گردد.
وی با اشاره به اینکه فضای ارتباطی بین جامعه دانشگاهی و ادارات ضعیف است و باید تقویت گردد، افزود: ارتباط توأمان بین دانشگاه دانشگاه ادارات موجب رشد جامعه و شتاب توسعه کشور خواهد شد.
ارسال نظر