English

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران مطرح کرد؛

مازندران در ردیف استان‌های برتر راه اندازی خانه‌های هلال

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: در اولین جلسه شورای سیاست گذاری خانه‌های هلال، از استان مازندران به عنوان استان برتر در راه اندازی خانه‌های هلال تقدیر شد.

مازندران در ردیف استان‌های برتر راه اندازی خانه‌های هلال
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، غلامعلی فخاری اظهار داشت: در اولین جلسه شورای سیاست گذاری خانه‌های هلال با حضور دبیر کل جمعیت هلال احمر و به صورت ویدئو کنفرانس کشوری برگزار شد ۵ استان زنجان، خراسان شمالی، مازندران، هرمزگان و اصفهان بر اساس عملکرد و اقدامات خود جز استان‌های برتر در پیشبرد امور خانه‌های هلال معرفی شدند.

وی با اعلام فعالیت ۴۰۰ خانه هلال در این استان ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال یک ابتکار نوین برای جلب مشارکت محلی از طریق شبکه‌سازی در مقیاس کوچک با هدف مردمی سازی امور و بکارگیری ظرفیت عظیم مردم برای پیشبرد اهداف توسعه بر اساس منویات مقام معظم رهبری است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: خانه‌های هلال در حقیقت نوعی هلال احمر کوچک جهت انجام اقدامات اجرایی در راستای افزایش تاب آوری جوامع محلی به شمار می‌روند که در شهر‌ها از سوی مردم، خیرین و نیکوکاران و با همکاری فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، مساجد و اصناف و در روستا‌ها از سوی دهیاران، بخشداران و با مشارکت شعب جمعیت هلال احمر تجهیز و مدیریت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با تشکیل خانه‌های هلال تمام ظرفیت‌های خدمت رسانی جمعیت هلال احمر مبتنی بر نیاز هر منطقه شامل آموزش با محوریت خود امدادی در حوادث طبیعی و محرومیت زدایی احصا و به کار گرفته می‌شود افزود: در همین راستا تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با هدف استفاده حداکثری از ظرفیت مدیریت‌های محلی در مواقع عادی و بحران و توسعه مشارکت‌های محلی در ایجاد شبکه‌های اجتماعی منعقد شد که مهمترین رویکرد این تفاهم نامه جذب دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستا به عنوان نیروی داوطلب در جمعیت هلال احمر و ارائه آموزش‌های عمومی، تخصصی و امداد و نجات به آنها برای ارتقای سطح آمادگی جامعه روستایی جهت مدیریت حوادث و بلایا از طریق خانه‌های هلال روستایی می‌باشد.

فخاری با تأکید بر اینکه هیچگونه مرزبندی و الویت و ارجحیتی برای عضویت مردم در خانه‌های هلال لحاظ نشده است، گفت: همه افراد می‌توانند با توجه به زمینه علاقه مندی خود و با هدف هم افزایی برای افزایش تاب آوری اجتماعی در برنامه‌های اجرایی خانه هلال مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های داوطلبی باید همسو با استراتژی تاب آوری اجتماعی توسعه پیدا کند خاطرنشان ساخت: ترویج فعالیت‌های داوطلبانه نیازمند خلاقیت و نوآوری است و خدمات داوطلبانه نباید محدود به اقداماتی معمول و سنتی شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه راه اندازی و توسعه خانه‌های هلال در محلات شهری و روستایی و به ویژه در مراکز دهستان‌ها یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، تصریح کرد: خانه‌های هلال مناسب‌ترین روش برای توانمندسازی ساکنان بومی مناطق روستایی با هدف مدیریت بحران از تصمیم سازی و تصمیم گیری تا آسیب شناسی و حل مسئله است.

وی با بیان اینکه ساکنان بومی هر منطقه اولین کسانی هستند که به داده‌ها و خروجی ناشی از بحران و حوادث دسترسی دارند اراز داشت: هدف نهایی تأسیس خانه هلال ارائه آموزش و توانمند سازی این افراد جهت مدیریت بحران و حفظ تاب آوری عمومی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه