English

رئیس کل دادگستری مازندران:

برای حل مشکلات اجتماعی باید از ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده شود

رئیس کل دادگستری مازندران بر لزوم بهره مندی از ظرفیت بالای سازمان های مردم نهاد برای حل مشکلات جامعه تأکید کرد.

برای حل مشکلات اجتماعی باید از ظرفیت سازمان های مردم نهاد استفاده شود
به گزارش خبرگزاری موج مازندران

، عباس پوریانی در جلسه بررسی نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه، دغدغه سمن ها برای حل مشکلات اجتماعی را قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: برای حل مشکلات جامعه و رفع دغدغه های اجتماعی باید از ظرفیت سازمان های مردم نهاد به بهترین شکل ممکن استفاده شود.

وی ادامه داد: ظرفیت های بسیار خوب و بالایی در سمن ها وجود دارد که قطعاً در پیشگیری از وقوع جرائم و رفع آسیب های اجتماعی بسیار مؤثر است و باید در این خصوص فرهنگسازی لازم صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری مازندران یکی از وظایف قوه قضاییه را پیشگیری از وقوع جرم عنوان و تصریح کرد: تحقق این مهم فقط مختص دستگاه قضایی نیست و همه دستگاه ها و نهادهای مرتبط باید در این خصوص اهتمام داشته باشند، ضمن اینکه می توان از ظرفیت نهادهای مردم نهاد نیز در این خصوص استفاده کرد.

وی فعالیت تعداد بالای سمن ها در استان را فرصتی بسیار مناسب برای حل مشکلات اجتماعی دانست و گفت: باید با شناسایی دقیق سمن های فعال و مشخص شدن نوع نگرش و فعالیت آنها برنامه ریزی لازم در راستای نیل به اهداف مورد نظر صورت گیرد.

پوریانی ابراز داشت: یکی از موارد مهم مطروحه در سند تحول و تعالی قوه قضاییه، موضوع پیشگیری از وقوع جرائم است که طی آن نحوه مشارکت نهادهای مردمی نیز مورد توجه و تأکید قرار گرفته است.

رئیس کل دادگستری مازندران با تأکید بر اینکه دستگاه های اجرایی مرتبط با نگرشی دلسوزانه، توسعه استان را در حل مشکلات اجتماعی مورد توجه قرار دهند، خاطرنشان ساخت: فعالیت و اهداف سمن ها به عنوان مراکزی که دغدغه مردم را دارند، قابل تحسین و بسیار ارزشمند است و در این مسیر دستگاه قضایی با ظرفیت بالای خود در راستای وظایف خود مبنی بر پیشگیری از وقوع جرائم، در کنار سازمان های مردم نهاد خواهد بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران نیز در این جلسه گفت: یکی از موضوعات مهم در تحقق منویات مقام معظم رهبری، استفاده از ظرفیت همه نهادهای مردمی است که در اجرای این منویات، سند تحول قضایی تنظیم و ابلاغ شده و در بخشی از آن بهره مندی از ظرفیت نهادهای مردمی در حوزه های مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی افزود: دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی در این راستا تنظیم و ابلاغ شده تا ضمن شناسایی آسیب ها، نسبت به برطرف کردن آسیب های موجود در جامعه با بهره مندی از طرفیت نهادهای مردمی اقدام شود.

وی عنوان داشت: سازمان های مردم نهاد می توانند با ظرفیت بالای خود در بخش های مختلف مفید و مثمرثمر باشند که مشارکت در وضعیت بزه دیدگان، میانجی گری و صلح و سازش و بازاجتماعی شدن مجرمان از جمله این موارد است.

حجت الاسلام والسلمین موسوی بیان داشت: تاکنون ۳۸ سمن در سامانه مشارکت قوه قضاییه در استان مازندران ثبت نام کرده اند که از این تعداد، ۱۷ سمن مورد تأیید قرار گرفته و باقی سمن ها در حال طی مراحل اداری هستند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه