English

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران خبر داد؛

کشف و ضبط ٢٣ ماینر غیرمجاز در شهر چمستان

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران از کشف و ضبط ٢٣ ماینر غیرمجاز دیگر در شهر چمستان شهرستان نور خبر داد.

کشف و ضبط ٢٣ ماینر غیرمجاز در شهر چمستان
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مصطفی بابایی با اعلام این خبر اظهار داشت: با تلاش همکاران تست و بازرسی لوازم اندازه گیری شرکت و امور برق چمستان، ٢٣ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز از یک واحد مسکونی در این شهر کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: این دستگاه ها بر اساس گزارش های مردمی، پایش و داده کاوی مصرف مشترکان و هماهنگی های به عمل آمده از سوی همکاران شرکت و امور برق و مقامات انتظامی شهر چمستان، کشف و تحویل مراجع قضایی شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران گفت: در یک ماه اخیر مجموع ماینرهای غیرمجاز مکشوفه در این شهر به ٣۶ دستگاه رسیده که این موضوع زنگ خطر مهمی برای این منطقه می باشد.

وی با تأکید بر آثار زیان بار استخراج رمز ارزهای غیرمجاز بر شبکه برق خاطرنشان ساخت: دستگاه های رمز ارز، معادل چندین واحد مسکونی برق مصرف کرده و موجب بروز نوسان و آسیب جدی به تجهیزات و لوازم برقی مشترکان می شوند، از همین رو علاوه بر جرایم نقدی، مجازات سخت کیفری و قطع دائم انشعاب مکان موردنظر را در پی خواهد داشت.

بابایی افزود: به منظور رفع ناترازی انرژی، کاهش دو هزار مگاواتی مصرف برق در سطح کشور از طریق مقابله با رمز ارزهای غیرمجاز توسط شرکت توانیر هدف گذاری شده که اقدامات این شرکت در این مسیر ریل گذاری شده است.

گفتنی است، شهروندان مسئولیت پذیر می توانند با معرفی متخلفان به صورت محرمانه از طریق شماره پیامکی ٣٠٠٠۵١٢١ و یا درگاه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat ضمن بهره مندی از پاداش حق کشف از یک تا ۵٠ میلیون تومانی، یاری رسان ما در تأمین برق پایدار باشند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه