فرماندار چالوس:
اعتبارات چالوس قطره چکانی است اما خدمات ملی می دهد
فرماندار شهرستان چالوس با اشاره به اینکه میزان اعتبارات شهرستان چالوس قطره چکانی است و کمکی به این شهرستان نمی کند، گفت: ما در چالوس خدمات ملی ارائه می کنیم.
، محمد شریفی در نشست هم اندیشی سرمایه گذاران و فعالان گردشگری شهرستانهای چالوس نوشهر و کلاردشت با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه میزان اعتبارات چالوس با توجه به حجم سفر تناسبی ندارد، اظهار داشت: از چالوس این انتطار می رود که به گردشگر ملی و بین المللی سرویس دهی عالی شود اما جاده دسترسی مناسبی ندارد به طوری که در یک حادثه سیل، سه نفر جان خود را از دست می دهند حتی چند گردشگر خارجی در همان حادثه سیل تا مرز مرگ پیش رفتند و این حوادث طبیعت دوباره تکرار می شود و باید دستگاه های مربوطه پای کار بیایندـ
وی ادامه داد: الان مانند گذشته نیست که مسافران و گردشگران فقط ایام تعطیلات نوروز یا تابستان به چالوس بیایند بلکه هر هفته از سه شنبه عصر کم کم روانه این منطقه می شوند اما زیرساخت های جاده ای هیچ تغییری نکرده و همان طور باقی مانده است.
فرماندار شهرستان چالوس با اشاره به اینکه میزان اعتبارات شهرستان چالوس قطره چکانی است و کمکی به این شهرستان نمی کند، تصریح کرد: وضعیت اقتصادی مردم آنقدر فوی نیست که بتوانند با سفر هوایی به فرودگاه نوشهر و از آنجا به چالوس بیایند.
وی افزود: جاده چالوس هم که هر از گاهی باز و بسته می شود برای رفاه مسافران است و برای مردم منطقه جز اذیت شدن، هیچ سودی ندارد.
شریفی خاطرنشان ساخت: در همین انسداد ناگهانی ده روزه جاده چالوس، رستوران داران این مسیر دچار ضرر و زیان شدند و گله مند بودند که چرا بدون اطلاع قبلی جاده مسدود شد و این باعث شد مواد غذایی مانند گوشت و مرغ روی دستشان بماند و متضرر شوند.
وی تأکید کرد: ما برای ایمن سازی جاده چالوس بسیار اهمیت قائل هستیم ولی انسداد جاده جهت انجام تعمیرات و ایمن سازی با اطلاع قبلی باشد.
فرماندار شهرستان چالوس عنوان داشت: در برخی از روستاهای چالوس ظرفیت های عظیم گردشگری وجود دارد اما هیچ گونه زیرساخت و تأسیسات گردشگری در آن اجرا نشده است که نمونه آن مرداب هسل چالوس است که در فضای مجازی برخی کشورها شناخته شده است.
وی بیان داشت: از دیپلماسی گردشگری بین المللی بسیار شنیدیم اما پیشنهاد می کنم دیپلماسی گردشگری داخلی هم ایجاد شود تا هتا داران شمال و جنوب با یکدیگر در ارتباطات بیشتر برای ارتقا سطح کمی و کیفی گردشگری باشند و این به توسعه گردشگری کمک قابل توجهی می کند.
شریفی گفت: از ظرفیت دانشگاه میراث فرهنگی و گردشگری چالوس برای برگزاری دوره های فشرده ولی کارآمد آموزش زبان انگلیسی یا عربی استفاده شود تا کسانی که به هر نحوی با گردشگر خارجی در ارتباط هستند بتوانند ارتباط کلامی برقرار کنند.
ارسال نظر