سرپرست اداره کل بانوان استانداری مازندران:
دوره های مهارتی در آموزش و پرورش گنجانده شود
سرپرست اداره کل بانوان استانداری مازندران در دیدار جمعی از بانوان گفت: جای طرح ها و دوره های مهارتی در آموزش و پرورش ما در این مقطع حساس خالی است.

، ام البنین محمدی در دیدار با برخی از بانوان حامی دولت که با حضور میثم طاهرپور مشاور امور جوانان استاندار مازندران و جمعی از بانوان کارآفرین، دانشگاهی و فرهنگی برگزار شد، با بیان اینکه حضور حداکثری مردم پای صندوق های رأی منجر به شکل گیری دولتی شده است که گفتمانش وفاق دولت و ملت است، اظهار داشت: حضور افرادی که با صندوق های رأی قهر بودند کار سختی بود اما با تلاش بانوان و جوانان این مهم عملی شد.
وی ادامه داد: همه کاندیداهایی که تائید صلاحیت شدند، مورد تائید نظام بودند و در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری همه تلاش کردند یک تفکر بر مصدر قدرت بنشیند که بانوان نقش بسزایی در این مهم داشتند و جهت حضور حداکثری مردم تلاش کردند.
سرپرست اداره کل بانوان استانداری مازندران گفت: در اداره کل بانوان و امور خانواده استانداری مازندران به روی همه بانوان و جوانان باز است و با نگاه تخصصی در حوزه بانوان می خواهیم قدم های مؤثر و عملیاتی برداریم تا مدیران پس از ما هم بتوانند از این اقدام مدیریتی بهره بگیرند، هر چند بنا داریم با مدیران کل بانوان استانداری در سالهای گذشته برای اخذ کمک و مشورت های لازم جلساتی را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بانوان، ایده ها و چالش های موجود در شهرهای خودشان را با ما در میان بگذارند، تصریح کرد: جای طرح ها و دوره های مهارتی در آموزش و پرورش ما در این مقطع حساس خالی است و درصدد هستیم در این راستا به معاونت زنان ریاست جمهوری پیشنهادهایی ارائه بدهیم تا در آینده شاهد اتفاقات جدیدی در این حوزه باشیم.
ارسال نظر